Sposób przygotowania:
Faszerowane jajeczne beczułki
Jajka gotujemy na twardo i studzimy. Następnie obieramy i ścinamy wierzch, delikatnie wyjmujemy żółtka i wrzucamy je do miski.
Ogórka obieramy i ścieramy na tarce na dużych oczkach.
Rzodkiewki myjemy i również ścieramy na tarce na dużych oczkach.
Następnie dodajemy majonez i przyprawiamy solą i pieprzem. Całość dokładnie mieszamy.
Gotowym farszem napełniamy miejsce po żółtkach.
Faszerowane beczułki możemy już podawać na stół.
Ogórka obieramy i ścieramy na tarce na dużych oczkach.
Rzodkiewki myjemy i również ścieramy na tarce na dużych oczkach.
Następnie dodajemy majonez i przyprawiamy solą i pieprzem. Całość dokładnie mieszamy.
Gotowym farszem napełniamy miejsce po żółtkach.
Faszerowane beczułki możemy już podawać na stół.
halina