beatkaa153

beatkaa153

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 544]

Faszerowane jajka beatkaa153

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Jajka jak zawsze można najprędzej przygotować.

Faszerowane jajka beatkaa153

Składniki:

Faszerowane jajka beatkaa153

 

  • jajka 4 szt
  • pasztet 1 małe opakowanie
  • szczypiorek 1/2 pęczka
  • majonez 1-2 łyżki

Sposób przygotowania:

Faszerowane jajka beatkaa153
Jajka gotujemy na twardo, obieramy i kroimy na połowy. Wyjmujemy żółtka i rozdrabniamy widelcem.Natkę pietruszki płuczemy i drobniutko siekamy. Żółtka łączymy z pasztetem i natką pietruszki. Mieszamy albo ucieramy. Dodajemy majonez i doprawiamy do smaku. Przygotowanym farszem napełniamy połówki jajek.