Sposób przygotowania:
Faszerowane jajka z zielonym groszkiem
Jajka gotujemy. Odcedzamy i studzimy. Obieramy ze skorupek. Dzielimy na pół. Wyjmujemy żółtka, przekładamy do blendera, łączymy z posiekaną natką pietruszki i dokładnie mieszamy.
Do masy dodajemy groszek i delikatnie mieszamy. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Farszem napełniamy białka.
Musztardę mieszamy keczupem i oliwą. Doprawiamy do smaku.
Sosem polewamy jajka i całość zapiekamy w średnio nagrzanym piekarniku. Smacznego!
Do masy dodajemy groszek i delikatnie mieszamy. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Farszem napełniamy białka.
Musztardę mieszamy keczupem i oliwą. Doprawiamy do smaku.
Sosem polewamy jajka i całość zapiekamy w średnio nagrzanym piekarniku. Smacznego!
Jagodowa