anka20

anka20

Kuchcik
[Przepisów: 3]

Filet rybny w s. cebulowym z przecierem

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Opis przygotowania potrawy poniżej

Filet rybny w s. cebulowym z przecierem

Składniki:

Filet rybny w s. cebulowym z przecierem

 

  • 2 kg fileta
  • 2 kg cebuli
  • 1/2 l oleju
  • 1/2 l przecieru pomidorowego
  • 1/2 l wody
  • sól,pieprz,ocet,maga, wegeta,ziele angielskie,liść laurowy

Sposób przygotowania:

Filet rybny w s. cebulowym z przecierem
Filet upiec jak kotlet. Cebulę pokroić w kostkę,zeszklić na oleju,dać resztę składników,zagotować, doprawić do smaku. Gdy wystygnie na dno dajemy trochę sosu, później filet na górę i resztę sosu.

Tagi:

s cebula