Krakowianka

Krakowianka

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 2834]

Filety z pangi panierowane w kaszy manni

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

Danie idealne na piątkowy obiad

Filety z pangi panierowane w kaszy manni Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Filety z pangi panierowane w kaszy manni

 

 

Sposób przygotowania:

Filety z pangi panierowane w kaszy manni
Rozmrożone filety, umyć, odcisnąć z wody, pokroić na porcje. Następnie oprószyć solą i pieprzem, skropić sokiem z cytryny. Jajka roztrzepać widelcem dodając przyprawę kucharek. Filety oprószyć mąką, zanurzać w jajku i obtaczać w kaszy mannie. Smażyć z obu stron na rozgrzanym oleju z dodatkiem masła.
Filety z pangi panierowane w kaszy manni
Etap 1