Sposób przygotowania:
Fit białe michałki
Do miski przekładamy masło orzechowe, mleczko kokosowe, mąkę kokosową, mleko w proszku. Całość mocno mieszamy lub rozcieramy łyżką lub widelcem. Masa jest bardzo zwarta. Dosypujemy orzeszki ziemne i ponownie mieszamy. Orzechy rozbijamy tłuczkiem na małe kawałeczki. Masę formujemy w kulę, którą rozkładamy dokładnie w małej keksówce. Foremkę wstawiamy do lodówki na 30 minut.
W kąpieli wodnej podgrzewamy (często mieszamy) mleczko kokosowe z mlekiem w proszku. Gdy składniki się połączą miskę zdejmujemy z nad pary. Po ostygnięciu polewę wstawiamy na 10 minut do lodówki. Po tym czasie masę z foremki kroimy na małe prostokąty na kształt cukierków. Każdy obtaczamy w polewie, układamy na talerzu. Chłodzimy w lodówce.
W kąpieli wodnej podgrzewamy (często mieszamy) mleczko kokosowe z mlekiem w proszku. Gdy składniki się połączą miskę zdejmujemy z nad pary. Po ostygnięciu polewę wstawiamy na 10 minut do lodówki. Po tym czasie masę z foremki kroimy na małe prostokąty na kształt cukierków. Każdy obtaczamy w polewie, układamy na talerzu. Chłodzimy w lodówce.