co dzisiaj na obiad?

Obserwuj wątek

Odp: co dzisiaj na obiad?

thegrooba
  • thegrooba

• Przepisy: 199
  • Artykuły: 0
dziś mini pizze z puree ziemniaczanym i spontaniczna karkówka z grilla z warzywami
obrazek obrazek obrazek

zmieniono 2 razy (ostatnio 17 mar 2011 22:59 przez thegrooba)

luna
  • luna

• Przepisy: 359
Od kilku dniu chodzil za mna kapusniaczek no i w koncu dzisiaj go ugotowalam na wedzonych udkach kurzych
obrazek

Sonduli
  • Sonduli

• Przepisy: 6
Ja dziś zrobię na dwa dni naleśniki z farszem drobiowo-warzywnym a do tego barszczyk.

Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
yola napisał(a):

Sarenka napisał(a):

Pysznie, pysznie dziewczyny u Was. Nie mam apetytu, przez ból gardla, ale chociaz wyglodzone slepia naciesze

Sarenko u mnie to samo.Na obiad ugotowałam rosołek,bo nikt nic nie je.Wszyscy mamy straszny ból gardła i lekką gorączkę..tylko rosołek sobie popijaliśmy.No i cała nasza trójka była u lekarza.A tam pół wioski siedziało i wszyscy na to samo się uskarżają.

Zdrówka Jolu Tobie i calej rodzince, trzeba sie kurowac

andzia67
  • andzia67

• Przepisy: 58
Pyszne obiadki u was. A u mnie schabik z rękawa, ziemniaczki i sałatka z ogórków
obrazek

luna
  • luna

• Przepisy: 359
Dziewczyny, zycze Wam duzo zdrowka, nie dajcie sie chorobsku. Obiadek szybko przygotowny i smaczniutki:filet z kurczaka z szparagami i ziemniakami z cebulka.
obrazek

thegrooba
  • thegrooba

• Przepisy: 199
U mnie dziś sałatka z małych ziemnaiczków z sosem musztardowym, koperkiem i cebulka oraz burgery mięsne z cukinia pieczone na blasze piekarnika)
obrazek obrazek obrazek

Sonduli
  • Sonduli

• Przepisy: 6
Dziś gyros z kurczaczka, pieczone ziemniaki i cacyki.

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

Sarenka napisał(a):

Pysznie, pysznie dziewczyny u Was. Nie mam apetytu, przez ból gardla, ale chociaz wyglodzone slepia naciesze

Sarenko u mnie to samo.Na obiad ugotowałam rosołek,bo nikt nic nie je.Wszyscy mamy straszny ból gardła i lekką gorączkę..tylko rosołek sobie popijaliśmy.No i cała nasza trójka była u lekarza.A tam pół wioski siedziało i wszyscy na to samo się uskarżają.

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1

Odpowiedz na/ edytuj co dzisiaj na obiad?