co dzisiaj na obiad?

Obserwuj wątek

Odp: co dzisiaj na obiad?

Danusia19671
Dziś na obiad, zupka pomidorowa i kotlet schabowy z ziemniakami i buraczki zasmażane.

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

luna
  • luna

• Przepisy: 359
  • Artykuły: 0
Sarenka napisał(a):

Luno, u Ciebie tez moje smaczki, lubie taki szpinak. Tylko zastanawia mnie co tak sie skrywa pod pieczarkami?

Pod pieczarkami Sarenko schowal sie wolowy pulpet. Dzisiaj u mnie golabki, ktore -mam nadzieje-wystarcza na 2 dni.
obrazek obrazek

thegrooba
  • thegrooba

• Przepisy: 199
No jasne że można!DD

andzia67
  • andzia67

• Przepisy: 58
thegrooba napisał(a):

Wczoraj na obiad pieczeń ze schabu z musztardą i miodem siostra wstawiła do piekarnika a ja w tym czasie buszowałam po bibliotece:/ Tym samym jest to schab przy ktorego ważeniu ktoś się chyba pomylił.. bo zaplaciłyśmy jak za 0,5 kg, a jak sie okazało w domu ważył 1,2 kg. .A dziś jeszcze nie wiem.. wypisalam na kartce wszystkie produkty, których w domu mam wystarczająco dużo i na tej podstawie stworze różne kombinacje. I w ten sposób myślę, że coś wybierzemy Do tego mam wizje na deser.. ale oczywiście zobaczymy jak z czasem.

Schabik wyglada rewelacyjnie Mozna kawałek?

thegrooba
  • thegrooba

• Przepisy: 199
Wczoraj na obiad pieczeń ze schabu z musztardą i miodem siostra wstawiła do piekarnika a ja w tym czasie buszowałam po bibliotece:/ Tym samym jest to schab przy ktorego ważeniu ktoś się chyba pomylił.. bo zaplaciłyśmy jak za 0,5 kg, a jak sie okazało w domu ważył 1,2 kg. .A dziś jeszcze nie wiem.. wypisalam na kartce wszystkie produkty, których w domu mam wystarczająco dużo i na tej podstawie stworze różne kombinacje. I w ten sposób myślę, że coś wybierzemy Do tego mam wizje na deser.. ale oczywiście zobaczymy jak z czasem.
obrazek obrazek obrazek

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Tez chcialam zrobic pizze, ale wszyscy na nie Byla zupa krem z suszonego zielonego groszku i deserki dla wszystkich.
obrazek obrazek

czekoladka_m
Apetyczny ten obiadek. U mnie dziś domowa pizza

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Luno, u Ciebie tez moje smaczki, lubie taki szpinak. Tylko zastanawia mnie co tak sie skrywa pod pieczarkami?

luna
  • luna

• Przepisy: 359
Sarenka napisał(a):

Zapiekana z ryba, która sie schowala w sosie pieczarkowo-pomidorowym z papryka i mascarpone. Na deser przepyszne ciasteczka cynamonowe, ktore jemy rano, w poludnie i wieczorem, zrobilam z podwójnej porcji i juz prawie ich nie ma

Ale pysznie cynamonowo u Ciebie Sarenko. Dzisiaj szpinakowo, pieczarkowo u mnie
obrazek

Sonduli
  • Sonduli

• Przepisy: 6
Na weekend gulasz z udźca indyczego raz z ziemniakami raz z kaszą gryczaną, a do tego surówki z kapusty pekińskiej, a druga z pora i ogórków kiszonych.

Odpowiedz na/ edytuj co dzisiaj na obiad?