co dzisiaj na obiad?

Obserwuj wątek

Odp: co dzisiaj na obiad?

thegrooba
  • thegrooba

• Przepisy: 199
  • Artykuły: 0
na słodko jadlam rano 2 tosty z maslem i musem jablkowym od mamy a na obiados risotto szafranowe z kreqwetkami czyli wykorzystanie skladnikow dostępnych
obrazek obrazek obrazek

luna
  • luna

• Przepisy: 359
Dzisiaj racuszki z jablkiem i bananem i wczorajsza zupka
obrazek

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
Ale tu pyszności, aż nie wiadomo co wybrać.

eli_555
  • eli_555

• Przepisy: 1833
  • Artykuły: 12
Na obiadek pulpety w sosie pomidorowym z mini kluseczkami śląskimi-wymysł mojego męża.A na deser lody truskawkowe z brzoskwinią zamknięte w karmelowej kuli i pucharek lodowy.
obrazek obrazek obrazek

thegrooba
  • thegrooba

• Przepisy: 199
Tez dziś miałam pierogi, z farszem z mięsa z rosołu dnia poprzedniego Pierogi z miesem " jak u mamy" pamietam ten smak z dziecinstwa... tata oddzielal mieso od kosci (zazwyczaj mix kurczaka z wołowiną), maszyna do mielenia przytwierdzona do stołu, zlepianie pierogów widelcem i bułka tarta z masełkiem jako dodatek oto one:
obrazek obrazek obrazek

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
A ja jestem glodna, bo jeszcze przed obiadkiem i kiedy widze takie pysznosci .. szybko lece do kuchni

Babciagramolka
Eksperymenty z różnymi smakami ogólnie znanych pierogów ruskich . Dziś zrobiłam farsz bez cebulki a do doprawienia użyłam curry , sos chili i skórke cytrynową . ( Pierogi prawie ruskie z chili )
obrazek obrazek obrazek

luna
  • luna

• Przepisy: 359
Dla rodzicow a`la flaczki (z indyka).
Dla dziecka zupa ogorkowa.
A do zupek swiezo upieczony chleb zytnio-orkiszowy
obrazek obrazek obrazek

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
msewka napisał(a):

Zdrówka życzę wszystkim niedomagającym.Ja od dziś na zwolnieniu lekarskim.Musze doleczyć chore zatoki, bo nie dają mi spokoju.

Wiem, co to znaczy i szczerze wspólczuje . Okropny ból glowy, czesto tez nosa no i katar, taki, ze jak smarkniesz, to az w uszach dzwoni. Tobie Ewo zycze takze zdrowia, wygrzej sie dobrze

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
Zdrówka życzę wszystkim niedomagającym.Ja od dziś na zwolnieniu lekarskim.Musze doleczyć chore zatoki, bo nie dają mi spokoju.

Odpowiedz na/ edytuj co dzisiaj na obiad?