co dzisiaj na obiad?

Obserwuj wątek

Odp: co dzisiaj na obiad?

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Zyje i znowu lece do kuchni gotowac zupke, bo po krokietach trzeba zjesc cos warzywnego Babka wyszla pyszna, jest superlatwa w przygotowaniu i mocno wilgotna, a i smak piwa jest raczej niewyczuwalny. Iza, wracaj do zdrówka, bo zima tak szybko nie odpusci, a pichcic trzeba i na zajecia biegac tez! Nie daj sie choróbsku, chyba, ze to katar, to wygral
obrazek obrazek

thegrooba
  • thegrooba

• Przepisy: 199
  • Artykuły: 0
a ja przeziębiona:/ dziś esencjonalny rosołek z makaronem naleśnikowym
obrazek obrazek obrazek

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
Sarenka mnie poszczuła smakołykami, a u mnie dziś skromnie fasolka po bretońsku.
obrazek

luna
  • luna

• Przepisy: 359
Dzisiaj mialam ochote na ziemniaczki z kefirem
obrazek

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

luna
  • luna

• Przepisy: 359
Sarenka napisał(a):

Pól godziny temu wyszlam z kuchni... nie wiem co mnie opetalo, ale dzisiaj przygotowalam: rosól drobiowo-warzywny z pyrkami, babeczke piwna, nalesniki piwne, farsz miesno-kapusciano-grzybowy i zawinelam 14 krokietów na jutrzejszy obiadek dla meza i Sarenki. Huh, i to wszystko po przyjsciu z pracy. Moge byc z siebie zadowolona, ale chyba bardziej powinnam sie stuknac w czolo, bo ostatniej nocy spalam tylko 5 godzin, a jutro w pracy pewnie bede musiala lyknac z 3 filizanki mocnej kawy, zeby w ogóle wiedziec, co sie dzieje

Twoje nalesniki bardzo cieniutkie Sarenko, wlasnie takie lubie. Tez czasami mam takie dni, ze moglabym gory przenosic

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

thegrooba
  • thegrooba

• Przepisy: 199
Sarenka napisał(a):

Pól godziny temu wyszlam z kuchni... nie wiem co mnie opetalo, ale dzisiaj przygotowalam: rosól drobiowo-warzywny z pyrkami, babeczke piwna, nalesniki piwne, farsz miesno-kapusciano-grzybowy i zawinelam 14 krokietów na jutrzejszy obiadek dla meza i Sarenki. Huh, i to wszystko po przyjsciu z pracy. Moge byc z siebie zadowolona, ale chyba bardziej powinnam sie stuknac w czolo, bo ostatniej nocy spalam tylko 5 godzin, a jutro w pracy pewnie bede musiala lyknac z 3 filizanki mocnej kawy, zeby w ogóle wiedziec, co sie dzieje

he he Sarenko, też sie czasem tak zatracam, nie patrząc na czas .. ale jakie efekty Piękna babka.

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
obrazek obrazek obrazek

Bahus
  • Bahus

• Przepisy: 624
  • Artykuły: 5
Kluski śląskie w sosie grzybowym
obrazek
Opis: Oddany Przyjaciel, który odszedł do krainy wiecznego szczęścia.

andzia67
  • andzia67

• Przepisy: 58
A to mój dzisiejszy obiad
obrazek obrazek

eli_555
  • eli_555

• Przepisy: 1833
  • Artykuły: 12
U mnie dzisiaj kluski z kapustą i gulasz z serc wołowych.
obrazek obrazek

Odpowiedz na/ edytuj co dzisiaj na obiad?