co dzisiaj na obiad?

Obserwuj wątek

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

zewa
  • zewa

• Przepisy: 2423
  • Artykuły: 131
Babciagramolka napisał(a):

No to zaczynam gotowac kociołki. Tak się porobiło , że 2 wnuków z dnia na dzień zamieszka u mnie na jeszcze nie wiadomo na ile ( córa w Anglii , a zięciowi sioe zachorowało i musi iść do szpitala ) .Chłopaki skończą rok szkolny wcześniej i przyjada dziś do nas . A że jak to w takim wieku ( 12 i 11 lat ) mało nie mogą i wszystko co w lodówce to wróg - to nastawiłam gar zupy- a potem będę sie martwić co dalej.
Zapraszam ,, Jarzynowy kociołek Niani " czeka.

To ja się chętnie skusze, bo u mnie wczorajszy obiad, frytki, schabowe w płatkach i tym razem kapusta młoda zasmażana.

Odp: co dzisiaj na obiad?

luna
  • luna

• Przepisy: 359
  • Artykuły: 0
Ale ma okraglutki brzuszek, ma sie wrazenie , ze zaraz peknie

monia2005
  • monia2005

• Przepisy: 328
A u nas faszerowany kurczak
obrazek obrazek

luna
  • luna

Buniu tak Tobie zazdroscilam swiezego koperku, ze zasialam na balkonie no i ... wyrosl. U mnie prazona z potrawka z indyka
Jojo bede szukala tych ogorkow, dawno nie bylam na targu, prawdopodobnie tam najszybciej znajde.
obrazek

Babciagramolka
No to zaczynam gotowac kociołki. Tak się porobiło , że 2 wnuków z dnia na dzień zamieszka u mnie na jeszcze nie wiadomo na ile ( córa w Anglii , a zięciowi sioe zachorowało i musi iść do szpitala ) .Chłopaki skończą rok szkolny wcześniej i przyjada dziś do nas . A że jak to w takim wieku ( 12 i 11 lat ) mało nie mogą i wszystko co w lodówce to wróg - to nastawiłam gar zupy- a potem będę sie martwić co dalej.
Zapraszam ,, Jarzynowy kociołek Niani " czeka.
obrazek obrazek

Jojo
  • Jojo

• Przepisy: 84
  • Artykuły: 1
Luna popatrz w malych , prywatnych warzywniakach. U nas maja ich juz bardzo duzo i wcale nie sa takie drogie. W duzych sklepach tez jeszcze nie widzialam

luna
  • luna

Gdzie nie spojrze widze ogorki malosolne, u mnie malych ogorkow do kiszenia jeszcze nie widzialam

Jojo
  • Jojo

• Przepisy: 84
  • Artykuły: 1
luna napisał(a):

Pierwszy raz pieczone ale nie ostatni raz

Luna, to miesko bardzo mi sie podoba U nas byla dzisiaj ogorkowa a pozniej zgrillowalam kielbaski ktore przywiozl wczoraj maz. Surowe byly strasznie smieszne w dotyku - jak zywe ale upieczone - pyszne . Podalam z salatka ziemniaczana i ogorkami malosolnymi .
obrazek obrazek obrazek

iwi69
  • iwi69

• Przepisy: 200
  • Artykuły: 2
Ja wieprzowego prawie nie jem i jestem zadowolona a zreszta teraz tak goraco no coz zawsze musze robic jakis kotlet dla mnie a reszta np.schabowy.

Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

luna
  • luna

eli_555 napisał(a):

luna napisał(a):

Pierwszy raz pieczone ale nie ostatni raz

Luna,przepis będzie?

Bedzie Elu, jutro wstawie

Odpowiedz na/ edytuj co dzisiaj na obiad?