Dziś chyba dzień "z piekarnika"
Ja też miałam obiad z piekarnika-królik z ziemniakami i marchewką.
(fotek nie robiłam bo aparat spakowany już do torby którą mam zabrać do szpitala-tylko kiedy to będzie )
zmieniono 1 raz (ostatnio 25 kwi 2010 17:40 przez zuzi)
Buniu, ja zapomniałam wstawić swojego ślimaczka.Bo też dziś zrobiłam "leniwca"
Upiekłam w rękawie gyros z indyka, a na niższym poziomie piekły się ziemniaczki doprawione wg.przepisu Pyzy.
Jeszcze tylko sosik czosnkowy i sałatka.Pachniało w całym domku tymi ziemniaczkami szczególnie.Oj, będzie powtórka.
Pyza, wymyślaj dalej.Ja chętnie skorzystam.
Niedziela to dzień wolny - więc nie wolno siedzieć w kuchni ( hi hi - dobrze sobie wytłumaczyłam ? ). Dziś ,,Leniwy Gyros kurczakowy "- czyle danie ze ślimaczkiem z cyklu wsadzic do piekarnika i zapomnieć . Zachęcam do wypróbowania pieczenia pietruszki ( mieszanej z ziemniakami- po prostu słodziutka - pycha )
moi panowie wybyli na cały dzień pograć w paintball a ja posprzątałam, zrobiłam zakupy, pranie i ...postanowiła trochę pooswajać potwora!
pamiętacie jak zawsze powtarzałam, że nie cierpię szpinaku?
taaaa....dzisiaj ten "potwór" okazał się bardzo milutki a poza tym ponoć tylko krowa nie zmienia poglądów...
Ja ze szpinakiem też jestem na bakier, ale może spróbuję .
A steki z rekina widziałam w rybnym, ale nie miałam na nie pomysłu.A teraz i owszem.
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: co dzisiaj na obiad?
Doro
U mnie dzis karkowka ze spätzlami i buraczki
Odp: co dzisiaj na obiad?
zuzi
Ja też miałam obiad z piekarnika-królik z ziemniakami i marchewką.
(fotek nie robiłam bo aparat spakowany już do torby którą mam zabrać do szpitala-tylko kiedy to będzie
eli_555
A.B.
msewka
Upiekłam w rękawie gyros z indyka, a na niższym poziomie piekły się ziemniaczki doprawione wg.przepisu Pyzy.
Jeszcze tylko sosik czosnkowy i sałatka.Pachniało w całym domku tymi ziemniaczkami szczególnie.Oj, będzie powtórka.
Pyza, wymyślaj dalej.Ja chętnie skorzystam.
Babciagramolka
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
msewka
Ja ze szpinakiem też jestem na bakier, ale może spróbuję .
A steki z rekina widziałam w rybnym, ale nie miałam na nie pomysłu.A teraz i owszem.
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
eli_555
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Pyza
eli_555