co dzisiaj na obiad?

Obserwuj wątek

Odp: co dzisiaj na obiad?

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Lekkostrawnie - gotowana ryba (moja ulubiona), makaron i zupa z cukinia i ciecierzyca.

zuzi
  • zuzi

• Przepisy: 174
  • Artykuły: 13
A u mnie dziś skromnie: zupa pieczarkowa i kluski na parze z sosem truskawkowym.

Babciagramolka
A u mnie smażony morszczuk , kiszona kapusta obgotowana i ,, Makaron ryżowy na pieczarkowo "
obrazek obrazek obrazek

A u mnie dziś będą jajka w sosie chrzanowym,ziemniaki i surówka z marchewki.Bezmięsnie jak w każdy piątek.

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

zuzi
  • zuzi

• Przepisy: 174
  • Artykuły: 13
pocztylion2221 napisał(a):

Witajcie a to mój dzisiejszy obiadek pierwszy raz zaryzykowałam go upiec na butli z piwkiem i opłacało się kurczaczek paluszki lizać do tego młode ziemniaczki i sałata z winegretem.

Robiłam takiego na święta wielkanocne i naprawde jest pyszny.

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
  • Artykuły: 0
A ja mam ślimaczka.Córka dostała od cioci gdy zaczynała podstawówkę.Nie wiem, czy to miało mieć jakieś przesłanie, ale ze ślimakiem niewiele ma wspólnego.Chyba że lenistwo do sprzątania.

pocztylion2221
Witajcie a to mój dzisiejszy obiadek pierwszy raz zaryzykowałam go upiec na butli z piwkiem i opłacało się kurczaczek paluszki lizać do tego młode ziemniaczki i sałata z winegretem.
obrazek

luna
  • luna

• Przepisy: 359
Same pysznosci, szczegolnie nalesnik z nadzieniem z kapusty wpadl mi w oko
U mnie byl szybki obiad,szkoda ze nie mam takiego slimaka jak Bunia
obrazek

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
A ja miałam naleśniki na śniadanie.Ostatni dzień wolnego to usmażyłam córce, bo bardzo lubi.Zrobiłam sałatkę owocową z gruszki,jabłka i banana z jogurtem naturalnym i nałożyłam nią naleśniki.Pachniały apetycznie i smakowały.

Natala1210
  • Natala1210

• Przepisy: 770
  • Artykuły: 5
Buniu obiadek pychota!

Eli naleśniki pierwsza klasa!

U mnie dzisiaj ziemniaki,kalafior z bułką tartą i kotlety mielone z pieczarkami i żółtym serem!

Odpowiedz na/ edytuj co dzisiaj na obiad?