Dzis zupkowo.Takie zupki z wkładką z mielonego mięska podpatrzyłam u Niani mojego wnuczka Kubusia kilka lat temu .Dzieciakom bardzo smakują - to na stałe weszły do jadłospisu ( oczywiscie wg naszego smaku ).Dzisiaj ,, Kartoflanka Niani ,,
iwi69- a bo od soboty cały czas oglądam wiadomości i nie umiem jakoś zaakceptować tego że tylu ludzi w przeciągu sekundy straciło życie .Nie byli to przecież ani znajomi , ani bliscy ani nie zgadzałam się w większości z ich poglądami politycznymi a żal .
Chyba z tych nerwów stoję i gotuję żeby nie myśleć .
-Zraziki ze schabu wg Babcigramolki
-Kasza gryczana ,, z kurnej chaty ,,
-Brzoskwinie z amarantusem
Same pysznosci,jeszcze pare dni i ja tez zabieram sie za gotowanie,ale przed Swietami strasznie zalatana bylam(akurat kilka osob poprosilo mnie o pomoc w kilku sprawach,a ja nie lubie odmawiac)a teraz jestem chora i nie mam sily no i ze smakiem i wechem tez bardzo kiepskoAle oczy sprawne,choc zalzawione,wiec na Wasze dziela moge popatrzec
Oj wspolczuje Ci kuruj sie ,szybko wracaj do zdrowia.
Same pysznosci,jeszcze pare dni i ja tez zabieram sie za gotowanie,ale przed Swietami strasznie zalatana bylam(akurat kilka osob poprosilo mnie o pomoc w kilku sprawach,a ja nie lubie odmawiac)a teraz jestem chora i nie mam sily no i ze smakiem i wechem tez bardzo kiepskoAle oczy sprawne,choc zalzawione,wiec na Wasze dziela moge popatrzec
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Pyza
Odp: co dzisiaj na obiad?
Babciagramolka
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
dusia30
msewka
Taki obiadek to ja bym zjadła.
Babciagramolka
Doro
iwi69
No pysznosci a co to za nerw zlapal Bunie?
iwi69
Oj wspolczuje Ci kuruj sie ,szybko wracaj do zdrowia.
zewa
Anula