co dzisiaj na obiad?

Obserwuj wątek

Odp: co dzisiaj na obiad?

zuzi
  • zuzi

• Przepisy: 174
  • Artykuły: 13
A u mnie dziś pomidorowa z makaronem i gulasz z fasola i małymi pyzami.
obrazek

Babciagramolka
U mnie też wątróbka drobiowa +,, Jabłka nadziewane pilawem "
obrazek obrazek obrazek

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

luna
  • luna

• Przepisy: 359
  • Artykuły: 0
dusia30 napisał(a):

A u mnie kotleciki mielone,buraczki i ziemniaczki.Takiej pysznej wątróbki na winku i czosnku to chętnie bym skosztowała.Czy jest w Twoich przepisach Śliweczko?

No to mamy Dusia, ten sam obiadek
obrazek

Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
Śliweczka napisał(a):

Na głodnego nie powinno się tej strony otwierać.Ale mam dzisiaj wątróbkę z indyka na winie i czosnku z surówką.Tylko jeszcze nie pora obiadowa,więc muszę trochę poczekać.A może kawałeczek?...

Spojrzę na ten przepis, bo moja rodzinka też uwielbia wątróbkę.A to miła odmiana.

Śliweczka
  • Śliweczka

• Przepisy: 133
dusia30 napisał(a):

A u mnie kotleciki mielone,buraczki i ziemniaczki.Takiej pysznej wątróbki na winku i czosnku to chętnie bym skosztowała.Czy jest w Twoich przepisach Śliweczko?

Dusiu.Przepis na wątróbkę zamieściłam.Zawsze robiłam z wątróbki z kurczaka ,tym razem z indyczej.Ale jest tak samo pyszne.Nie mogłam się powstrzymać i wpałaszowałam kawałek

dusia30
  • dusia30

• Przepisy: 52
  • Artykuły: 2

Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

Śliweczka
  • Śliweczka

• Przepisy: 133
Na głodnego nie powinno się tej strony otwierać.Ale mam dzisiaj wątróbkę z indyka na winie i czosnku z surówką.Tylko jeszcze nie pora obiadowa,więc muszę trochę poczekać.A może kawałeczek?...

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
gusia1000 napisał(a):

Ja pierogi ruskie-czyli z serem i ziemniakami oraz obowiązkowo z osoloną śmietaną kwaśną.

Dodawaj przepisy kochana, nie czekaj.Na ruskie też.Każdy robi inaczej, więc bedzie w czym wybierać.Fajnie,że zaczęłaś się tu udzielać.

gusia1000
  • gusia1000

• Przepisy: 62
  • Artykuły: 18
Ja pierogi ruskie-czyli z serem i ziemniakami oraz obowiązkowo z osoloną śmietaną kwaśną.

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
A ja ugotowałam pomidorówkę z wczorajszego rosołu,dodałam oczywiście gożdziki jak to robi Pyza(bardzo delikatnie i fajnie zalatuje tymi gozdzikami) i usmażyłam stos naleśników,jako,ze mam otwarte opakowanie parówek to część będzie zapiekana z parówkami i żółtym serem,a część na słodko

Odpowiedz na/ edytuj co dzisiaj na obiad?