A u mnie kotleciki mielone,buraczki i ziemniaczki.Takiej pysznej wątróbki na winku i czosnku to chętnie bym skosztowała.Czy jest w Twoich przepisach Śliweczko?
Na głodnego nie powinno się tej strony otwierać.Ale mam dzisiaj wątróbkę z indyka na winie i czosnku z surówką.Tylko jeszcze nie pora obiadowa,więc muszę trochę poczekać.A może kawałeczek?...
Spojrzę na ten przepis, bo moja rodzinka też uwielbia wątróbkę.A to miła odmiana.
A u mnie kotleciki mielone,buraczki i ziemniaczki.Takiej pysznej wątróbki na winku i czosnku to chętnie bym skosztowała.Czy jest w Twoich przepisach Śliweczko?
Dusiu.Przepis na wątróbkę zamieściłam.Zawsze robiłam z wątróbki z kurczaka ,tym razem z indyczej.Ale jest tak samo pyszne.Nie mogłam się powstrzymać i wpałaszowałam kawałek
Na głodnego nie powinno się tej strony otwierać.Ale mam dzisiaj wątróbkę z indyka na winie i czosnku z surówką.Tylko jeszcze nie pora obiadowa,więc muszę trochę poczekać.A może kawałeczek?...
A ja ugotowałam pomidorówkę z wczorajszego rosołu,dodałam oczywiście gożdziki jak to robi Pyza(bardzo delikatnie i fajnie zalatuje tymi gozdzikami) i usmażyłam stos naleśników,jako,ze mam otwarte opakowanie parówek to część będzie zapiekana z parówkami i żółtym serem,a część na słodko
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: co dzisiaj na obiad?
zuzi
Odp: co dzisiaj na obiad?
Babciagramolka
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
luna
No to mamy Dusia, ten sam obiadek
Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
msewka
Spojrzę na ten przepis, bo moja rodzinka też uwielbia wątróbkę.A to miła odmiana.
Śliweczka
Dusiu.Przepis na wątróbkę zamieściłam.Zawsze robiłam z wątróbki z kurczaka ,tym razem z indyczej.Ale jest tak samo pyszne.Nie mogłam się powstrzymać i wpałaszowałam kawałek
dusia30
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Śliweczka
msewka
Dodawaj przepisy kochana, nie czekaj.Na ruskie też.Każdy robi inaczej, więc bedzie w czym wybierać.Fajnie,że zaczęłaś się tu udzielać.
gusia1000
kinga