co dzisiaj na obiad?

Obserwuj wątek

Odp: co dzisiaj na obiad?

Babciagramolka
U mnie zaczyna się sezon ,, testów ' .Mam trochę nowości Knorra do sprawdzenia i zabrałam się za nie .A że miałam wnuki na obiedzie to robiłam wszystkiego po trochu ; Testy przyprawowe na wieprzowinie " ( łopatka i żeberka w sosie ) + kasza + kopytka + buraczki .
obrazek

tomala245
  • tomala245

• Przepisy: 6
  • Artykuły: 0
Witajcie u mnie dzisiaj na obiad kotleciki kolorowe według Pocztylionka2221 i ryż oraz suróweczka a na taki Babciny rosołek też bym się pisał pozdrawiam

pocztylion2221
Witajcie u mnie także dzisiaj na obiadek rosołek z makaronikiem a na drugie ziemniaki mielone i surówka z kapustki a na deser? hm eklereczki

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
Babciagramolka napisał(a):

W związku z tym ,że moje ,, polowanie na kurę " zakończyło się sukcesem - a i dla tego ,że na dworze ziąb taki ,że pies odmówił spaceru- na obiadek gorący rosół ( ,, Rosół z domowym makaronem wg Babcigramolki " ). Komu zimno labo głodny - zapraszam.

Takich klusek dawno nie jadłam.Ależ bym się wprosiła do Ciebie na ten rosół!

misia53
  • misia53

• Przepisy: 345
A u mnie dziś gulaszyk z kaszą jęczmienną i surówka z kiszonej kapusty i jutro mam prawie wolne bo pozmieniam tylko dodatki i obiad jest.

Doro
  • Doro

• Przepisy: 8
U mnie byl rowniez rosolek, niestety nie z wlasnym makaronem...ale smakowal

Anula
  • Anula

• Przepisy: 336
  • Artykuły: 1
Az slinka leci na taki pyszny rosolek z domowym makaronem

Babciagramolka
W związku z tym ,że moje ,, polowanie na kurę " zakończyło się sukcesem - a i dla tego ,że na dworze ziąb taki ,że pies odmówił spaceru- na obiadek gorący rosół ( ,, Rosół z domowym makaronem wg Babcigramolki " ). Komu zimno labo głodny - zapraszam.
obrazek obrazek

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Dzisiaj caly dzien jadlam rogaliki, wiec bylo sniadanio-obiado-kolacja. Nie umiem zyc bez slodkosci. Mezowi zrobilam salatke z ryzem, tunczykiem, kukurydza, czerw. cebula, ogorkami kiszonymi i majonezem. Mam wielki brzuch i nie mysle o jedzeniu, mam nadzieje, ze moje mysli pozostana na tym torze jak najdluzej

U mnie dzisiaj wołowina po seczuańsku , przepis wieczorem

Odpowiedz na/ edytuj co dzisiaj na obiad?