U mnie zaczyna się sezon ,, testów ' .Mam trochę nowości Knorra do sprawdzenia i zabrałam się za nie .A że miałam wnuki na obiedzie to robiłam wszystkiego po trochu ; Testy przyprawowe na wieprzowinie " ( łopatka i żeberka w sosie ) + kasza + kopytka + buraczki .
Witajcie u mnie dzisiaj na obiad kotleciki kolorowe według Pocztylionka2221 i ryż oraz suróweczka a na taki Babciny rosołek też bym się pisał pozdrawiam
W związku z tym ,że moje ,, polowanie na kurę " zakończyło się sukcesem - a i dla tego ,że na dworze ziąb taki ,że pies odmówił spaceru- na obiadek gorący rosół ( ,, Rosół z domowym makaronem wg Babcigramolki " ). Komu zimno labo głodny - zapraszam.
Takich klusek dawno nie jadłam.Ależ bym się wprosiła do Ciebie na ten rosół!
W związku z tym ,że moje ,, polowanie na kurę " zakończyło się sukcesem - a i dla tego ,że na dworze ziąb taki ,że pies odmówił spaceru- na obiadek gorący rosół ( ,, Rosół z domowym makaronem wg Babcigramolki " ). Komu zimno labo głodny - zapraszam.
Dzisiaj caly dzien jadlam rogaliki, wiec bylo sniadanio-obiado-kolacja. Nie umiem zyc bez slodkosci. Mezowi zrobilam salatke z ryzem, tunczykiem, kukurydza, czerw. cebula, ogorkami kiszonymi i majonezem. Mam wielki brzuch i nie mysle o jedzeniu, mam nadzieje, ze moje mysli pozostana na tym torze jak najdluzej
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: co dzisiaj na obiad?
Babciagramolka
Odp: co dzisiaj na obiad?
tomala245
pocztylion2221
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
msewka
Takich klusek dawno nie jadłam.Ależ bym się wprosiła do Ciebie na ten rosół!
misia53
Doro
Anula
Babciagramolka
Sarenka