U mnie dziś wątróbka drobiowa , ziemniaczki puree i ,,Brukselka z gruszką , migdałami , słonecznikiem i żurawiną "
Wstawiłam przepis na tą brukselkę bo robiłam ją pierwszy raz - jest bardzo smaczna .
Babciu jak masz troszke wiecej tych pysznosci,to biore moich chlopaków i wpadam do Ciebie na obiadek,bo u mnie jeszcze garnki swieca pustkami,a ja dzis nie mam ogóle sil
U mnie dziś wątróbka drobiowa , ziemniaczki puree i ,,Brukselka z gruszką , migdałami , słonecznikiem i żurawiną "
Wstawiłam przepis na tą brukselkę bo robiłam ją pierwszy raz - jest bardzo smaczna .
Ale zaszalałyście.A ja zjadłam na obiad fasolkę szparagową z wody.Brz tłuszczu i dodatków.Szczerze mówiąc nie chciało mi się z nią nic wyprawiać, a przy okazji mniej kalorii.Była też ogórkowa z mięskiem,ale po fasolce już nie miałam miejsca w brzuszku.
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Pyza
a ja w piekarniku mam lazagne z sosem bolońskim, pachnie bosko!
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
kinga
Babciu jak masz troszke wiecej tych pysznosci,to biore moich chlopaków i wpadam do Ciebie na obiadek,bo u mnie jeszcze garnki swieca pustkami,a ja dzis nie mam ogóle sil
Odp: co dzisiaj na obiad?
Babciagramolka
iwi69
msewka
BEEA123
BEEA123
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
pocztylion2221
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Babciagramolka