My jedlismy pomidorowa z makaronem (ostatnio checi mi narobilyscie)
i duszone zeberka z ziemniakami i ogorek kiszony Musze powiedziec ze prawie sama wszystko zrobilam, maz pomogl Staram sie juz pomalu robic cos, bo te siedzenie to juz mnie wykancza
Dorcia podeślij zeberko , bo u mnie dzisiaj kryzys,wegorz odpłynął
My jedlismy pomidorowa z makaronem (ostatnio checi mi narobilyscie)
i duszone zeberka z ziemniakami i ogorek kiszony Musze powiedziec ze prawie sama wszystko zrobilam, maz pomogl Staram sie juz pomalu robic cos, bo te siedzenie to juz mnie wykancza
Jest niedziela więc tradycyjnie rosołek z makaronem,a na drugie danie chyba zrobie kotleciki schabowe,ziemniaczki z wody z koperkiem i sałatkę (jeszcze nie wiem jaką).
Ja też rosołek i udko pieczone.Na podrażniony żołądek to najlepszy obiadek.I teściowej w szpitalu też pewnie nie zaszkodzi.Ciasta jej nie zaniosę,bo wykryli u niej cukrzycę.
U mnie niedziela bez rosołu to nie niedziela.
Pozdrowienia dla teściowej-niech szybko wraca do zdrowia.
Jest niedziela więc tradycyjnie rosołek z makaronem,a na drugie danie chyba zrobie kotleciki schabowe,ziemniaczki z wody z koperkiem i sałatkę (jeszcze nie wiem jaką).
Ja też rosołek i udko pieczone.Na podrażniony żołądek to najlepszy obiadek.I teściowej w szpitalu też pewnie nie zaszkodzi.Ciasta jej nie zaniosę,bo wykryli u niej cukrzycę.
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: Odp: co dzisiaj na obiad?
nati33
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
misia53
Dorcia podeślij zeberko , bo u mnie dzisiaj kryzys,wegorz odpłynął
misia53
Odp: co dzisiaj na obiad?
pusieczek2@wp.pl
Natala1210
Doro
Babciagramolka
msewka
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
zuzi
U mnie niedziela bez rosołu to nie niedziela.
Pozdrowienia dla teściowej-niech szybko wraca do zdrowia.
msewka