co dzisiaj na obiad?

Obserwuj wątek

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
  • Artykuły: 0
Natala1210 napisał(a):

U mnie dzisiaj naleśniki z kremem czekoladowym,bananami i bitą śmietaną.Zdjęcie nie najlepszej jakości ale aparat mi szwankuje!

Natala patrzac na ten Twój tak smaczniutko wygladajacy nalesnik,przypomnialam sobie,ze jak tak dawno juz robilam nalesniki,najwyzsza pora to nadrobic

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
Natala, masz wreszcie aparat super! wstawiasz fajne przepisy a ze zdjęciami to dopiero będzie się działo

Odp: co dzisiaj na obiad?

Natala1210
  • Natala1210

• Przepisy: 770
  • Artykuły: 5
U mnie dzisiaj naleśniki z kremem czekoladowym,bananami i bitą śmietaną.Zdjęcie nie najlepszej jakości ale aparat mi szwankuje!
obrazek

zmieniono 1 raz (ostatnio 12 sie 2009 14:55 przez Natala1210)

Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

kinga
  • kinga

Pyza napisał(a):

Kinga i właśnie takie są najlepsze!

Oj zebys wiedziala,sama wtrynilam 2 miseczki tak mi smakowala

Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

Pyza
  • Pyza

Kinga i właśnie takie są najlepsze!

kinga
  • kinga

A u mnie dzisiaj pyszna zupka na winieCzyli w zupce bylo wszytko co sie nawinie

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Pyzo ja za Ciebie tez 3mam, ale... Twoje zupki wygladaja tak pysznie, ze mnie by na pewno nie zbrzydly! Chetnie bym poprosila o jakies.. na wynos. No ale goscic u Ciebie raczej nie bede, chyba, ze zdecydujesz sie na jakis wlasny, interesik, oj mialabys duze szanse na sukces, co chyba nie tylko ja jedna zdazylam zauwazyc

Sarenka
  • Sarenka

Pyzo, a czyz zupki nie sa dietetyczne? Pamietam jak kilka lat temu codziennie jadlam zupki i dzieki temu wazylam 52 kilo,ach jak fajnie jest byc lekkim Od 4 dni powrocilam tymczasowo do dawnych przyzwyczajem i musze przyznac, ze czuje sie lzejsza na zoladku i tak jakos apetyt na slodycze zlagodnial

Pyza
  • Pyza

3mamy, 3 mamy Będzie dobrze, u mnie też marudzą, ale co tam! Następne zupy to chyba sama będę jadła...

Sarenka
  • Sarenka

manio i Pyzo, sliczne te Wasze obiadki
Ja z kolei zrobilam zupe kalafiorowo sojowa na miesie. Teraz przez ten konkursik, musze sie starac podwojnie, zeby nikt mi nie belkocil, ze nie chce juz patrzec na zupy, to jest moja 3 w ostanim czasie i jeszcze jest entuzjazm, 3majcie kciuki, bo az sie boje co bedzie za 2 tygodnie
obrazek

Odpowiedz na/ edytuj co dzisiaj na obiad?