A u mnie dziś pierogi z kapusta i grzybami , niestety nie ze swiezymi grzybkami mam tylko suszone ale pierozki byly pyszne
Ja też uwielbiam takie pierogi.Tyle,że trochę przy nich pracy a ja wracając wieczorem nie bardzo mam siłę lepić pierogi.Za to na wigilię robię duuuuużo.
Kupiłam dziś borówki amerykańskie 0,5 kg i 0,5 kg moreli a jeszcze 1 kg śliwek i przymierzałam się do pieczenia ciasta (szczególnie śmietanowego Pyzy).Mąż wyciągnął mnie na działkę,niby na chwilę.A tam roboty,że....Jak wróciłam borówek zostało kilka na dnie salaterki,tak córce posmakowały.I godzina też późna.Nie będzie dziś pieczenia ciasta i basta.Ale mi się rymnęło,co?.
Ewka , myślę ,że działkę masz już ho ho...i nie zamierzasz jej stracić - proszę , blagam posadz sobie 2 choćby krzaczki borówki amer. , ja dopiero wróciłam z działki i znowu mam ze 3 litry borówek ale ciemno się zrobiło i ani połowę nie uzbierałam a wcześniej walczyłam z chwastami. Borówki to naprawdę fajna sprawa , polecam!
zmieniono 1 raz (ostatnio 07 sie 2009 22:51 przez misia53)
Kupiłam dziś borówki amerykańskie 0,5 kg i 0,5 kg moreli a jeszcze 1 kg śliwek i przymierzałam się do pieczenia ciasta (szczególnie śmietanowego Pyzy).Mąż wyciągnął mnie na działkę,niby na chwilę.A tam roboty,że....Jak wróciłam borówek zostało kilka na dnie salaterki,tak córce posmakowały.I godzina też późna.Nie będzie dziś pieczenia ciasta i basta.Ale mi się rymnęło,co?.
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: Odp: co dzisiaj na obiad?
msewka
Ja też uwielbiam takie pierogi.Tyle,że trochę przy nich pracy a ja wracając wieczorem nie bardzo mam siłę lepić pierogi.Za to na wigilię robię duuuuużo.
Odp: co dzisiaj na obiad?
Pyza
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
misia53
pierogi uwielbiam z każdym nadzieniem
mania
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
misia53
Ewka , myślę ,że działkę masz już ho ho...i nie zamierzasz jej stracić - proszę , blagam posadz sobie 2 choćby krzaczki borówki amer. , ja dopiero wróciłam z działki i znowu mam ze 3 litry borówek ale ciemno się zrobiło i ani połowę nie uzbierałam a wcześniej walczyłam z chwastami. Borówki to naprawdę fajna sprawa , polecam!
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Natala1210
Rewelacyjna ta kurka na placku Pyzo!
msewka
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
msewka
Więc ja jestem na tak.
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Pyza
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
msewka
O,coś w tym stylu chciałam powiedzieć.A kawałek to może został?