co dzisiaj na obiad?

Obserwuj wątek

Piątek... :/

SlvijaDuga

Ja podobnie... W piątki najgorzej. A w sumie niewiele czasu do pory obiadowej zostało... Może jakieś smażone rybki oraz ziemniaczki z sałatką ze śmietanką...?

Pomocy! Szukam NOWYCH pomysłów...

Pozdrowienia

Odp: co dzisiaj na obiad?

papaulinkaa
a ja nie mam pomysłu na dzisiejszy obiadek może ktoś podsunie pomysł na coś szybkiego

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
  • Artykuły: 0
A ja ostatnio najadłam się smażonego pstrąga do bólu.Na długo mi wystarczy.Przepyszny,uwielbiam.W ogóle to górskie powietrze chyba wzmaga apetyt,bo ciągle chodzimy głodni.Ale pomału tęsknię do normalnej kuchni,bo te dania restauracyjne się chowają dziewczyny do naszych potraw.Surówki często smakują jak szatkowana kapusta bez żadnych dodatków a dania lepiej bym doprawiła.Choć kilka razy mile byłam zaskoczona.Pozdrawiam.

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
A ja dzisiaj nareszcie odzylam! Wrocili najfajniejsi ludzie z wakacji ( w Polsce) i od razu mi sie lepiej zylo, nagalam sie, nasmialam, mialam pomoc o ktora nie musilam sie upraszac! Eh i potem wpadli do mnie na moment z czekoladkami dla Sarenki, a wczoraj dostalam paczke od mamy, Sara dostala 4 rozne opakowania ulubionego, Ptasiego Mleczka ® wedla.. I dzisiaj wyszla mi smaczna zupka! Jeszcze czekam na maila od kochanej Kingusi z Polski... i bede very happy
obrazek

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Uhmm mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Kinia, zaszalalas

Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
A ja dzis robilam cukinie pod pierzynka https://gotujmy.pl/cukinia-w-pierzynce,przepisy,46874.html

A wczoraj kalafior zapiekany wg.przepisu jamajka222
obrazek obrazek

Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
aż ślinka cieknie!

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

Natala1210
  • Natala1210

• Przepisy: 770
  • Artykuły: 5
pusieczek2@wp.pl napisał(a):

dzisiaj za serwowałam bigos z cukini

Pysznie wygląda ten Twój bigosik!

pusieczek2@wp.pl
dzisiaj za serwowałam bigos z cukini
obrazek

matri13
  • matri13

• Przepisy: 55
Miałam dziś w planach kotleciki z makaronu,ale dostałam wczoraj od szwagierki ogromny kabaczek,więc zrobiłam placuszki..ożarłam się tak,że ledwo się ruszam

Odpowiedz na/ edytuj co dzisiaj na obiad?