Ja podobnie... W piątki najgorzej. A w sumie niewiele czasu do pory obiadowej zostało... Może jakieś smażone rybki oraz ziemniaczki z sałatką ze śmietanką...?
A ja ostatnio najadłam się smażonego pstrąga do bólu.Na długo mi wystarczy.Przepyszny,uwielbiam.W ogóle to górskie powietrze chyba wzmaga apetyt,bo ciągle chodzimy głodni.Ale pomału tęsknię do normalnej kuchni,bo te dania restauracyjne się chowają dziewczyny do naszych potraw.Surówki często smakują jak szatkowana kapusta bez żadnych dodatków a dania lepiej bym doprawiła.Choć kilka razy mile byłam zaskoczona.Pozdrawiam.
A ja dzisiaj nareszcie odzylam! Wrocili najfajniejsi ludzie z wakacji ( w Polsce) i od razu mi sie lepiej zylo, nagalam sie, nasmialam, mialam pomoc o ktora nie musilam sie upraszac! Eh i potem wpadli do mnie na moment z czekoladkami dla Sarenki, a wczoraj dostalam paczke od mamy, Sara dostala 4 rozne opakowania ulubionego, Ptasiego Mleczka ® wedla.. I dzisiaj wyszla mi smaczna zupka! Jeszcze czekam na maila od kochanej Kingusi z Polski... i bede very happy
Miałam dziś w planach kotleciki z makaronu,ale dostałam wczoraj od szwagierki ogromny kabaczek,więc zrobiłam placuszki..ożarłam się tak,że ledwo się ruszam
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekPiątek... :/
SlvijaDuga
Ja podobnie... W piątki najgorzej. A w sumie niewiele czasu do pory obiadowej zostało... Może jakieś smażone rybki oraz ziemniaczki z sałatką ze śmietanką...?
Pomocy! Szukam NOWYCH pomysłów...
Pozdrowienia
Odp: co dzisiaj na obiad?
papaulinkaa
msewka
Sarenka
Sarenka
Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
kinga
A wczoraj kalafior zapiekany wg.przepisu jamajka222
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Pyza
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Natala1210
Pysznie wygląda ten Twój bigosik!
pusieczek2@wp.pl
matri13