co dzisiaj na śniadanie?

Obserwuj wątek

Odp: co dzisiaj na śniadanie?

Anula
  • Anula

• Przepisy: 336
  • Artykuły: 1
U mnie dzisiaj nalesniki z serem i rodzynkami
obrazek

iwi69
  • iwi69

• Przepisy: 200
  • Artykuły: 2
Jakos sracilam apetyt,dzisiaj jogurt i kawa.

Odp: Odp: co dzisiaj na śniadanie?

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
  • Artykuły: 0
iwi69 napisał(a):

Ja dzisiaj witaminki i platki

Mniam!

iwi69
  • iwi69

• Przepisy: 200
  • Artykuły: 2
Ja dzisiaj witaminki i platki
obrazek

Odp: Odp: co dzisiaj na śniadanie?

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
apetyczna_ania napisał(a):

A ja dziś zrobiłam sobie pyszną sałatkę owocową - trzy plastry świeżego ananasa, banan, pomarańcza i pół grejpfruta. Wszystkie owoce pokrojone. Do tego kilka pokrojonych suszonych moreli i śliwek, trochę płatków migdałowych, jogurt naturalny i cukier waniliowy. Wymieszać i wcinać!

No to narobilas mi smaku. Owoce jem codziennie, takze te suszone, baardzo je lubie. CHyba zrobie sobie podobna salatke na podwieczorek, ale zamiast platkow migdalowych, dodam platki owsiane i otreby

apetyczna_ania
A ja dziś zrobiłam sobie pyszną sałatkę owocową - trzy plastry świeżego ananasa, banan, pomarańcza i pół grejpfruta. Wszystkie owoce pokrojone. Do tego kilka pokrojonych suszonych moreli i śliwek, trochę płatków migdałowych, jogurt naturalny i cukier waniliowy. Wymieszać i wcinać!

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
Na sniadanie zjadlam winogrona, znowu nie mam apetytu Ale serwujecie tutaj tyle wspanialosci, ze czuje sie znacznie lepiej, zagladajac na te stronke.

luna
  • luna

• Przepisy: 359
  • Artykuły: 0
u Ciebie zawsze apetycznie

Babciagramolka
Jajkowo- wiosennie .Czyli ,,Sandwicze z jajkiem wg Buni "
obrazek obrazek

Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na śniadanie?

misia53 napisał(a):

yola napisał(a):

misia53 napisał(a):

A ja jak byłam " na protalu" nauczyłam się jeść owsiankę ale z otrąb owsianych . Zaparzam je wodą a potem mleko dolewam i solę albo słodzę zalezy jaki mam smak .Zjadam z zadowoleniem i wiem ,że po tym nic mi nie przybędzie....

A propos "Protalu".Czytałam dziś w PORADNIKU DOMOWYM opinie ekspertów na temat różnych diet.Był też i Protal i opinia o nim nie była zbyt pochlebna.

Ja tam sobie chwalę i znów się przymierzam , bo przerwałam przez te święta. Takie ilości ciasta co ja zjadłam to nie wiem jak bym wyglądała gdyby nie protal .
A poza tym też słyszałam opinie lekarzy i całkiem przyzwoite. Widocznie jak we wszystkim - ile głów - tyle opinii!

Pewnie masz rację Żeby o czymś wydawać opinie to trzeba samemu spróbować.Ja jak na razie nie mogę się przemóc.Wiem że z silną wolą u mnie krucho,a ta niestety jest niezbędne żeby cokolwiek osiągnąć.

Odpowiedz na/ edytuj co dzisiaj na śniadanie?