co dzisiaj na śniadanie?

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na śniadanie?

misia53
  • misia53

• Przepisy: 345
  • Artykuły: 0
yola napisał(a):

misia53 napisał(a):

A ja jak byłam " na protalu" nauczyłam się jeść owsiankę ale z otrąb owsianych . Zaparzam je wodą a potem mleko dolewam i solę albo słodzę zalezy jaki mam smak .Zjadam z zadowoleniem i wiem ,że po tym nic mi nie przybędzie....

A propos "Protalu".Czytałam dziś w PORADNIKU DOMOWYM opinie ekspertów na temat różnych diet.Był też i Protal i opinia o nim nie była zbyt pochlebna.

Ja tam sobie chwalę i znów się przymierzam , bo przerwałam przez te święta. Takie ilości ciasta co ja zjadłam to nie wiem jak bym wyglądała gdyby nie protal .
A poza tym też słyszałam opinie lekarzy i całkiem przyzwoite. Widocznie jak we wszystkim - ile głów - tyle opinii!

Odp: Odp: co dzisiaj na śniadanie?

misia53 napisał(a):

A ja jak byłam " na protalu" nauczyłam się jeść owsiankę ale z otrąb owsianych . Zaparzam je wodą a potem mleko dolewam i solę albo słodzę zalezy jaki mam smak .Zjadam z zadowoleniem i wiem ,że po tym nic mi nie przybędzie....

A propos "Protalu".Czytałam dziś w PORADNIKU DOMOWYM opinie ekspertów na temat różnych diet.Był też i Protal i opinia o nim nie była zbyt pochlebna.

Odp: co dzisiaj na śniadanie?

misia53
  • misia53

• Przepisy: 345

Odp: Odp: co dzisiaj na śniadanie?

iwi69
  • iwi69

• Przepisy: 200
  • Artykuły: 2
Pyza napisał(a):

a mnie naszło na owsiankę

Lubie owsianke ale bez tych kolorowych dodatkow i orzechow.Byl taki czas ,ze jadlam codziennie na sniadanie platki owsiane z mlekiem,ale jakos mi przeszlo.A dzisiaj sniadanie jadlam o 4.30 bo moj pies mnie obudzil o 4-tej zeby z nim wyjsc bo cos mi przychorowal.(((

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
a mnie naszło na owsiankę
obrazek

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
Buniu, choć wczoraj się nie przejadłam, to już i tak oczy mi tylko jedzą.
Miałam wczoraj gości na obiedzie i tak zeszło do wieczorka.Mąż przywiózł teściów a ja zaprosiłam Jego wujka, któremu w ubiegłym roku zmarła żona.Syn został w Anglii na święta, więc sam zostałby w święta.
Właśnie idzie brat z ferajną więc uciekam.Wieczorem jadę zaś do znajomych to zajrzę jutro.pa

luna
  • luna

• Przepisy: 359
Sama wspanialosci naTwoim stole Buniu

Babciagramolka
Świąteczny Lany Poniedziałek to co może być - to samo co wczoraj tylko już bez żurku .Wszyscy napchani po uszy po wczorajszym to już tylko stawiam bez wysilania się na jakieś specjalne dekoracje .Dziś to trzeba patrzyć , żeby do tego stołu suchą nogą dotrzeć bo wnuki przyjdą i koniecznie będą chcieli urządzić nam Śmigus -Dyngus. Dobrze ,że choć porankiem można spokojnie kawę wypić bez parasola .
Kochani zapraszam o 10-tej na Śniadanko ( a jak kto wpadnie wcześniej to nic - na stole już stoi ) .Smacznego.
obrazek obrazek obrazek

zmieniono 1 raz (ostatnio 05 kwi 2010 08:33 przez Babciagramolka)

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Mialam w planach jejecznice, ale moz powiedzial NIET. Sarenka zarzyczyla sobie pieczone paluszki krabowe, a maz... podgrzal wczorajsze smazone ziemniaczki i polal je jogurtem Coz... zachcianki

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
Śniadanko wypas i aromatyczna herbatka.Gdzie są faceci, którzy robią takie śniadania? Wyślę męża na przeszkolenie.

Odpowiedz na/ edytuj co dzisiaj na śniadanie?