co dzisiaj na śniadanie?

Obserwuj wątek

Odp: co dzisiaj na śniadanie?

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Dzis dla odmiany cos zdrowego Wlasnie skonczylam gotowac zupe na kaczce. Bylo eksperymentalnie, do naszej ulubionej zupy brokulowej, dorzucilam ...brukselke. I wedlug mnie wyszlo bardzo dobre, choc zwolenniczka brukselki nie jestem. No nic, mam nadzieje, ze corcia, ktora ostatnio rozsmakowala sie w zupach i warzywach (oj musialam sie troszke napaplac i skoncentrowac, ale udalo sie!), nie bedzie miala nic przeciwko tej brukselce
obrazek

Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na śniadanie?

Sarenka
  • Sarenka

kinga napisał(a):

Sarenko czyżbyś urlop spędzała w kuchni
Ciasta,sałatki,ciekawe czym nas jeszcze zaskoczysz

Kingo, to tak tylko dzisiaj, mnie naszlo, maz wybyl na kilka godzin, a ja posprzatalam domek i postanowilam zrobic mu niespodzianke, a ja juz dobrze wiem, co On lubi

Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na śniadanie?

Sarenka
  • Sarenka

To "teraz misiu", troszke mi nie wyszlo, bo poszlam na latwizne i uzylam gotowej bitej smietany z pojemniczka i mam teraz za swoje, bo smietanka opadla . Coz, czlowiek uczy sie na bledach. Tak mi sie chcialo tego deseru, ze nie wytrzymalam i nie pofatygowalam sie, na zmiksowanie smietany, a pozniej juz mi sie nie chialo. Ale co tam, bo pomimo tej wpadki, ciasto w smaku wyszlo takie, jakie bylo w moim zamierzeniu .

Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na śniadanie?

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
  • Artykuły: 0
Sarenko czyżbyś urlop spędzała w kuchni
Ciasta,sałatki,ciekawe czym nas jeszcze zaskoczysz

Odp: Odp: co dzisiaj na śniadanie?

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
czyżby to moje ulubione "teraz, misiu!" ?

Sarenka
  • Sarenka

Jedzenie deserów na sniadanie, to moja specjalnosc Dzisiaj bylo baaaardzo kalorycznie, choc uzupelnione gorzkim akcentem, parzonej kawusi prosto z Poski Deser wloski + polsko-niepolska kawa Jacobs, jak dla mnie, zestawienie idealne Do tego sliwóweczka Msewki i nic wiecej nie trzeba
obrazek

Morela
  • Morela

• Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
Twarozek z rzodkiewka i szczypiorkiem + Filizanka kawy

przewija sie watek kawy na tej stronie sa tak wspaniale te kawy ze musze Wam polecic
http://www.mkcafe.pl/przepisy/

Odp: Odp: co dzisiaj na śniadanie?

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
dzisiaj kanapki z dwoma rodzajami pasty makrelowej
obrazek

Sarenka
  • Sarenka

Bym mogla jesc slodkosci na okraglo, wczoraj np caly dzien jadlam ciasto cynamonowe. Przeciwko Twoim rogalikom, na pewno bym nie protestowala!

Odpowiedz na/ edytuj co dzisiaj na śniadanie?