Tak to wrecz takie "zboczenie"
http://www.kikkoman.co.jp/homecook/lunch/
Aż nie wiem co powiedzieć i buzia mi się ze zdziwienia otworzyła.O której rano musiałabym wstać,żeby naszykować mężowi takie cacko?
Oj,mają ci Japończycy kochane żonki.
dodam swoje 3 grosze.
Drugie sniadanie w Japonii to cala sztuka -cale stosy ksiazek,przepisow,pojemnikow i ozdobnych dodatkow jednym slowem sztuka pudeleczka zwanego OBENTO.
Bento mozna kupic na stacji,w sklepach nocnych i na stadionie....
Mamy wstaja rano aby podarowac swoje "serce" dzieciom i mezom w malym ozdobnym pudeleczku....
dodam swoje 3 grosze.
Drugie sniadanie w Japonii to cala sztuka -cale stosy ksiazek,przepisow,pojemnikow i ozdobnych dodatkow jednym slowem sztuka pudeleczka zwanego OBENTO.
Mamy wstaja rano aby podarowac swoje "serce" dzieciom i mezom w malym ozdobnym pudeleczku....
co dzisiaj na śniadanie?
Obserwuj wątekOdp: co dzisiaj na śniadanie?
Odp: co dzisiaj na śniadanie?
izabelka19
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na śniadanie?
Mirka227
Faktycznie, starczyłoby nawet i do jutra, ale trzeba przyznać, że zjadłoby się coś!
Odp: Odp: co dzisiaj na śniadanie?
iwi69
Ale sniadanko po takim to ja nie jem az do kolacji
Dlatego ona cala przygotowana! Cos przygotowane wczesniej,cos zamrozone,wiele zrobione w minute -to wiedza z kucharskich ksiazek.....
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na śniadanie?
kinga
O której te japonki muszą wstać,zeby przygotować takie śniadańko mężowi i np.trójce dzieci
Aż nie wiem co powiedzieć i buzia mi się ze zdziwienia otworzyła.O której rano musiałabym wstać,żeby naszykować mężowi takie cacko?
Oj,mają ci Japończycy kochane żonki.
http://www.kikkoman.co.jp/homecook/lunch/
Japońskie mamy to prawdziwe artystki.