co na kolację ?

Obserwuj wątek

Odp: oto mój pomysł na kolację

aniaaxd2
  • aniaaxd2

• Przepisy: 1
  • Artykuły: 0
mialo byc kolacje

aniaaxd2
  • aniaaxd2

• Przepisy: 1
a u mnie na obiadek racuszki z jabłkiem polane dżemem Truskawkowym

Odp: co na kolację ?

Amelka
  • Amelka

• Przepisy: 0
Ale jesteście ambitne
Ja też lubię dłużej posiedzieć w kuchni, zrobić coś pysznego i skomplikowanego, ale to głównie na obiady i jeśli mam dla kogo... Sama dla siebie na kolację- maksymalny wysiłek- sałatka np. grecka.. Minimalny (sprzyjający diecie na której obecnie jestem) ser biały z warzywami (chudy) lub gotowy Hochland (z ogórkiem, rzodkiewką, szczypiorkiem lub papryką) Do tego chleb, a jeśli nie jestem bardzo głodna to sam serek i herbata zielona

evita0007
  • evita0007

• Przepisy: 423
u nas kanapeczki z jajem
obrazek

A.B.
  • A.B.

• Przepisy: 259
  • Artykuły: 3
U mnie piramidka 'POOBIEDNIA"
obrazek obrazek

thegrooba
  • thegrooba

• Przepisy: 199
na kolację zrobilam razowe nalesniki z brokulami, serem feta i sosem czosnkowym na bazie jogurtu mniammm
obrazek obrazek obrazek

Sonduli
  • Sonduli

• Przepisy: 6
Parówki nadziewane (korniszon,ser potarkowany i keczup) zapieczone w piekarniku a do tego chlebek orkiszowy z pomidorkiem i herbatka z sokiem jarzębinowym ale po 4 godzinach działkowania intensywnego smakowało bardzo i szybko zniknęło

iwi69
  • iwi69

• Przepisy: 200
  • Artykuły: 2
Kolacje to moj problem bo nieraz wracam do domu po pracy o 23.30 wiec co mozna zjesc o tej godzinie?Zazwyczaj jadam jakies salatki,wasze kolacyjki przesmaczne a sledzik to moje marzenie.

gosiczek821
Na kolacje proponuje pomidorki po Wlosku,pomysł skradziony od EVI ,znajdziecie je na jej stronie sa wyśmienite
obrazek

gosiczek821
U nas już po kolacji,dzisiaj wyjątkowo wcześniej trzeba będzie wprowadzić to w codzienność omlet z pieczarkami i do tego warzywa
obrazek

Odpowiedz na/ edytuj co na kolację ?