Części nie pstryknęłam, bo mogliby głupio się przyglądać,że gospodyni odbiło.
Na ciepło był karczek pieczony i ziemniaki zapiekane.Na deser ciasto brzoskwiniowe i tort,który kupiła koleżanka.
No kochana swoimi smakołykami doprowadziłaś do tego ze o 12 w nocy bedę jadła 2 kolację
Części nie pstryknęłam, bo mogliby głupio się przyglądać,że gospodyni odbiło.
Na ciepło był karczek pieczony i ziemniaki zapiekane.Na deser ciasto brzoskwiniowe i tort,który kupiła koleżanka.
Miałam ochotę na jajka w sosie tatarskim.Poszłam po najmniejszej linii oporu i kupiłam w słoiczku.FuuuuZrobiłam sama.Nawet te "niejadki w rodzinie"chciały dokładki.Starsza córcia ze śledziem.Reszta rodzinki z jajkami.
Tym razem dzieciom zachciało się burgerów.Wyszły pyszne.Dzieci chyba już nie będą chciały tych kupnych.Mnie to bardzo cieszy,ponieważ domowe są nie tylko smaczne,ale przede wszystkim zdrowe.
Natalia 1210, fajny pomysł z tą sałatką, czyli dajesz brokuły ugotowane i rozdrobnione, do tego kukurydze z puszki i majonez oraz przyprawy, czy jeszcze jakiś składnik tam jest ?
co na kolację ?
Obserwuj wątekOdp: Odp: oto mój pomysł na kolację
Netka
Odp: Odp: oto mój pomysł na kolację
andzia67
No kochana swoimi smakołykami doprowadziłaś do tego ze o 12 w nocy bedę jadła 2 kolację
Odp: Odp: oto mój pomysł na kolację
andzia67
Mniam ,mniam ale pyszności
Odp: oto mój pomysł na kolację
msewka
msewka
Śliweczka
Śliweczka
gusia1000
Natala1210
Odp: co na kolację ?
gusia1000