Tak mi się spodobał konkurs na Dania kuchni koszernej , że zamęczę chyba wszystkich tymi potrawami. Z przyjemnością wyciągam swoje zapiski - odnawiam i przystosowuję do swoich potrzeb pomysły z Kuchni żydowskiej .
Dziś ,, Śledź siekany z jajkami na twardo " - chłodzi sie w lodówce .Zjemy z razowcem lub krakersami jak kto woli.
Mąż dzisiaj dyżurował przy grillu, zapodział gdzieś ruszt, więc zrobił prowizorkę.
A serwował kaszankę i kiełbaskę z grilla dla armii wojska chyba, bo tyle tego napiekł.
Mąż dzisiaj dyżurował przy grillu, zapodział gdzieś ruszt, więc zrobił prowizorkę.
A serwował kaszankę i kiełbaskę z grilla dla armii wojska chyba, bo tyle tego napiekł.
co na kolację ?
Obserwuj wątekOdp: co na kolację ?
luna
Odp: co na kolację ?
luna
Babciagramolka
Dziś ,, Śledź siekany z jajkami na twardo " - chłodzi sie w lodówce .Zjemy z razowcem lub krakersami jak kto woli.
msewka
Odp: Odp: co na kolację ?
msewka
Ja też nie pogardziłabym grochóweczką.Mniam!
luna
Odp: Odp: Odp: Odp: co na kolację ?
msewka
A pewnie! Za tydzień ja grilluję, to ja zaproszę!
Odp: Odp: Odp: co na kolację ?
zewa
Jeszcze zostało, więc częstujcie się.
Odp: Odp: co na kolację ?
msewka
Trzeba było dać znać, to pomogłybyśmy zjeść.
zewa