co na kolację ?

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: co na kolację ?

Doro
  • Doro

• Przepisy: 8
  • Artykuły: 0
Jojo napisał(a):

Doro napisał(a):

Na kolacje zrobilam roladki z .......

Pyszne roladki Spojrz tylko na moj dzisiejszy obiadzik To sie nazywa zbieg okolicznosci

Widzialam Jojo chyba jednakowy smak mamy....

Odp: Odp: co na kolację ?

Jojo
  • Jojo

• Przepisy: 84
  • Artykuły: 1
Doro napisał(a):

Pyszne roladki Spojrz tylko na moj dzisiejszy obiadzik To sie nazywa zbieg okolicznosci

Odp: co na kolację ?

luna
  • luna

• Przepisy: 359
Doro,pycha roladki. Uwielbiam fasolke szparagowa.

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
Doro napisał(a):

Ja obstawiam boczek, tak jak Terenia ale z fasolką szparagową.

teresa.rembiesa
Doro napisał(a):

boczku i szparagi?

Doro
  • Doro

• Przepisy: 8
obrazek

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Od rana byl plesniak, po ktorym jestem pelna jak balonicho, wiec kolacji dzisiaj niet

Odp: Odp: Odp: Odp: co na kolację ?

msewka
  • msewka

pocztylion2221 napisał(a):

Msewko ten chlebem wygląda wspaniale będę musiała także spróbować i odważyć się upiec pozdrawiam

Pocztylionku, on jest na prawdę prosty.Sama poczytaj, tylko miksujesz mikserem i tyle.Ja długo miksowałam i był miękki.Moja mama stwierdziła, że wyszedł pulchniejszy niż mojej bratowej.Jej czasami się spieszy i krótko miksuje.A drożdżowe lubi wyrabianie.

Odp: Odp: Odp: co na kolację ?

pocztylion2221
Msewko ten chlebem wygląda wspaniale będę musiała także spróbować i odważyć się upiec pozdrawiam

msewka
  • msewka

Sarenka napisał(a):

Pospalam sobie dzisiaj 2 godziny, po powrocie z pracy i teraz nie wiem co ze soba zrobic Wiec szaleje Posprzatalam tu i uwdzie, zrobilam salatke z pekinka, zamarynowalam kurczaka na jutro i upieklam plesniaka, mezus sie ucieszy, jak za 45 minut wroci z pracy

Ale kawał roboty odwaliłaś, brawo!
Ja pytałam córkę, co dobrego jej przygotować na powrót z zimowisk, a ta że spagetti.Biorąc pod uwagę, że wrócą późnym wieczorem-odpada!
Stanęło, że spagetti będzie w niedzielę na obiad a w sobotę wystarczą lody z polewą.
A dziś bidulka idzie z grupą nad Morskie oko.9 km w jedną stronę.Nie dlatego bidulka, że idzie kawał drogi, tylko boję się o jej nogę.Niecały tydzień przed wyjazdem wyleczyła odcisk, a ten lubi się odnawiać.A idzie w glanach.Aż się boję, że znów się zacznie.A że ma pod stopą, to kuleje .Ale tfu, na psa urok.Wyłączam czarnowidztwo.

Odpowiedz na/ edytuj co na kolację ?