ojeny to panini jest cudowne! ale jak dla mnie na kolacje chyba za duzo. wiec wybieram lekka salatke dzis akurat nietypowe polaczenie, najpierw grecka a za chwile nicejska z tunczykiem neptuna nie moglam sie oprzec niestety!
A ja też to znam.Więc i do mnie zapraszam. A w Pszczynie chrząszcz brzmi w trzcinie,co?
Z Pszczyny wszystkie chrząszcze uciekły do Szczebrzeszyna i dlatego w Szczebrzeszynie chrząszcz brzmi w trzcinie:
Zapraszam do pięknego Zamku.w Pszczynie.
A ja też to znam.Więc i do mnie zapraszam. A w Pszczynie chrząszcz brzmi w trzcinie,co?
Z Pszczyny wszystkie chrząszcze uciekły do Szczebrzeszyna i dlatego w Szczebrzeszynie chrząszcz brzmi w trzcinie:
co na kolację ?
Obserwuj wątekOdp: co na kolację ?
izabelka19
Odp: Odp: Odp: Odp: co na kolację ?
kinga
Yola to jest nas dwie,ja tez nie jadam kolacji
Ale powiem szczerze,ze godu nie czujé,wiec spokojnie poogladam sobie te rewelacje A.B.
Odp: Odp: Odp: co na kolację ?
A ja nie jadam kolacji i żeby nie paść z głodu to muszę stąd wiać
Odp: Odp: co na kolację ?
msewka
O rety,jak dobrze że nie jestem głodna! Inaczej spokojnie nie mogłabym na to patrzeć.Super!
Odp: co na kolację ?
A.B.
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co na kolację ?
msewka
Trzymam za słowo.
Odp: Odp: Odp: Odp: co na kolację ?
misia53
Jak goście mnie opuszczą coś wykombinuję
Odp: Odp: Odp: co na kolację ?
msewka
Misiaczku a może jakieś foteczki na zachętę?
Odp: co na kolację ?
Persik
Odp: Odp: co na kolację ?
misia53