Dzisiaj zjedlismy Kurczaka (sojowego) w goracej salsie. Sarenka zjadla duza porcje i po raz pierwszy od bardzo dawna oznajmila: Pyszne warzywka, uhm! I zjadla danie na talerzu do ostatniego kawaleczka! Pochwale sie jeszcze, ze od jakiegos czasu pokornie - lecz z wlasnej i nieprzymuszonej woli, moja corka zjada wszelkie warzywa i zupy jarzynowe, ktore przygotuje. Moja dobra kolezanka, dala mi kiedys dobra rade - nagradzaj! Dziala. Sara uwielbia rozmawiac, dyskutowac, zadawac przerózne, skomlpikowane pytania, a kiedy juz rozloze jej wszystko na czynniki pierwsze, potrafi ulozyc sobie wiele spraw w swojej malej glowce i wykazac sie rozumkiem ponad swoj, prawie 6 letni wiek
Wpadlam zeby poczestowac Was lekkim, bananowym tortem.
Lekki ,nie lekki co to jest,żeby mnie tu kusić takim torcikiem, jak nie mam nic słodkiego pod ręką?
Ja juz nie pamietam jak słodkie smakuje,a co dopiero takie ciachoAle jeszcze się nie skuszę,pocieszę tylko oko
A ja jeszcze nie zaczęłam swojej diety , bo ciągle jakaś wizyta i wielkie gotowanie . Ale po Wszystkich Swiętych już nikogo się nie spodziewam i będę tylko oczy cieszyć jak Ty Kinia.
Misia , po Wszystkich Swietych , ja wybieram sie do Pszczyny i znowu nici z twojej diety
Cieszę się na tę myśl i "Pani Twardowska" będzie naszą lekturą
Nie znam tej lektury,ale wierze ze bedzie dobrze sie czytalo i fabula bedzie interesujaca
Znasz,znasz -Jedzą, piją, lulki palą,. Tańce, hulanka, swawola;. Ledwie karczmy nie rozwalą,. Cha cha, chi chi, hejza, hola! Twardowski siadł w końcu stoła. ...itd.
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co na kolację ?
Lekki ,nie lekki co to jest,żeby mnie tu kusić takim torcikiem, jak nie mam nic słodkiego pod ręką?
Ja juz nie pamietam jak słodkie smakuje,a co dopiero takie ciachoAle jeszcze się nie skuszę,pocieszę tylko oko
A ja jeszcze nie zaczęłam swojej diety , bo ciągle jakaś wizyta i wielkie gotowanie . Ale po Wszystkich Swiętych już nikogo się nie spodziewam i będę tylko oczy cieszyć jak Ty Kinia.
Misia , po Wszystkich Swietych , ja wybieram sie do Pszczyny i znowu nici z twojej diety
Nie znam tej lektury,ale wierze ze bedzie dobrze sie czytalo i fabula bedzie interesujaca
Misiu uwierz,ze wcale nie jest łatwo tylko oko pocieszyć,wolałabym jednak mój żołądek porozpieszczać
Kinia nie mów tak! - powiedz ,że to nic trudnego ., bo znów znajdę jakiś pretekst
co na kolację ?
Obserwuj wątekOdp: co na kolację ?
Sarenka
Odp: co na kolację ?
msewka
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co na kolację ?
Doro
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co na kolację ?
misia53
Wiedziałam ,że znasz , już ja Cię przejrzałam
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co na kolację ?
Doro
Hulaj dusza, hulaj! wola
smieszy ,tumani ,przestrasza
Przapomnialas mi ta ballade, jasne ze znam
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co na kolację ?
misia53
Znasz,znasz -Jedzą, piją, lulki palą,. Tańce, hulanka, swawola;. Ledwie karczmy nie rozwalą,. Cha cha, chi chi, hejza, hola! Twardowski siadł w końcu stoła. ...itd.
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co na kolację ?
Doro
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co na kolację ?
misia53
Kinia nie mów tak! - powiedz ,że to nic trudnego ., bo znów znajdę jakiś pretekst
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co na kolację ?
misia53
Odp: Odp: Odp: co na kolację ?
Sarenka
Ewcia, leciutki, ani grama tluszczu! Wiec czestuj sie poki jest!