Polecam kawiarnio- restauracje na szewskiej "U Zalipianek"
Pyszne domowe jedzenie, fajny klimat- bardzo przytulnie no i tanio
Polecam wszystkim, bo ja tam na pewno wrócę
Odp: Co warto zjeść i gdzie warto zjeść w Krakowie:)
Odkryłem niedawno lokal na Łokietka 26 - A'petyt Bistro.Makarony naprawdę są tam dobre. Jadłem tagiatelle z kurkami i dla mnie bomba. Niebawem sprobuje innych rodzajów, a wiem, że codziennie mają inne.
www.apetytbistro.pl
Odp: Odp: Co warto zjeść i gdzie warto zjeść w Krakowie:)
Ja się przyznaję bez bicia - uwielbiam indyjską kuchnię, szczególnie ich przyprawy, ale także sposób podania jedzenia Nie jest lekkie co prawda, ale ma w sobie to coś No i mają zawsze spory wybór także dań wege, które są mocno popularne w indyjskich knajpkach oraz co dla mnie ważne - sporo ostrych potraw Stąd się dopytuję o ganesha na rynku bo w Krakowie jest taki ogrom knajp, tylko indyjskich prawie brak. Jako tak zadomowiły się u nas włoskie, których wszędzie pełno, a dla mnie to już nie to
Witajcie! Czy ktoś kojarzy tego Ganesha indyjskiego, który powstaje przy rynku? Szukam jakiegoś info kiedy mają go otwierać ale nic nie znalazłam póki co na necie ;/
Co warto zjeść i gdzie warto zjeść w Krakowie:)
Obserwuj wątekOdp: Co warto zjeść i gdzie warto zjeść w Krakowie:)
2fikus6
Pyszne domowe jedzenie, fajny klimat- bardzo przytulnie no i tanio
Polecam wszystkim, bo ja tam na pewno wrócę
kołczu
Swoją drogą - dzięki AlbertS, za opinię i że w celu podzielenia się doświadczeniem stworzyłeś konto na gotujmy Jakie ceny?
AlbertS
www.apetytbistro.pl
Ratkana
Ja się przyznaję bez bicia - uwielbiam indyjską kuchnię, szczególnie ich przyprawy, ale także sposób podania jedzenia Nie jest lekkie co prawda, ale ma w sobie to coś No i mają zawsze spory wybór także dań wege, które są mocno popularne w indyjskich knajpkach oraz co dla mnie ważne - sporo ostrych potraw Stąd się dopytuję o ganesha na rynku bo w Krakowie jest taki ogrom knajp, tylko indyjskich prawie brak. Jako tak zadomowiły się u nas włoskie, których wszędzie pełno, a dla mnie to już nie to
Halny
Ofla
Kaniwala
Ratkana
Aszi
Ratkana