to już zależy od ludzi, z jednej strony wspieranie polskiej gospodarki jest ok (o ile zrozumiałam to polskie urządzenie), ale z drugiej Termomix ma swoją markę od lat i nie nazwałabym tego przepłacaniem, tylko inwestowaniem w coś pewniejszego, ale to tylko moje zdanie
Ja tez polecam, moja mama ma termomixa już prawie 10 lat. Dla mnie była za wysoka cena dlatego zdecydowałam sie na Speedcook i bardzo dobrze zrobiłam.
Produkt jakościowo nie odbiega od tych duzo droższych więc po co przepłacać
Ja polecam wszystkim Thermomix, mam go w domu już parę lat i jest to naprawdę przydatne urządzenie. Można w nim zrobić wiele dań, napoje, lody, sałatki, ciasta, dżemy, pasty do kanapek,sosy i wiele innych znakomitości
Co ważne nie trzeba stricte trzymać się przepisów z dołączonej książki, można samemu wymyślać rożne potrawy.
Dostałam speedcook na prezent ślubny od rodziców, od miesiąca już go testuje,
i jak na razie jestem bardzo zadowolona mąż też zwłaszcza z drinków przyrządzonych w nim
Moja koleżanka ma Thermomixa, jest konsultantką. Pokazywała mi książki na podstawie których przygotowuje potrawy i robiła prezentacje. Sprzęt jest super i szybko się w nim przygotowuje dosłownie wszystko, ale jest jak dla mnie ale. A mianowicie cena ( u niej około 4.000 zł ) i jak dla moich głodomorków za małe ilości można przygotować jednorazowo.
Jestem świeżo upieczoną posiadaczką Speedcooka (2 tygodnie), ale wybór był
przemyślany. Widziałam prezentacje Thermomixa i Speedcooka
i dokonałam wydaje mi się słusznego wyboru.
Po pierwsze cena, po drugie jakość wykonania, po trzecie "made in Poland".
Najlepiej zamów sobie prezentację Speedcooka - będziesz miała pełny obraz.
Ja w 100% polecam.
Witam,
posiadam Speedcooka już ponad 4 miesiące. Jest naprawdę wspaniałym urządzeniem, które ułatwia pracę w kuchni mam małą 9-cio miesięczną córeczkę, której często przygotowuję w nim pyszne jedzonko. Możliwości urządzenia są ogromne. Zdecydowaliśmy się z mężem na zakup Speedcooka gdyż ma bardzo konkurencyjną cenę w porównaniu z innymi urządzeniami, a niczym nie odbiega od tych droższych. Jeśli chodzi o mnie polecam gorąco, naprawdę warto Pozdrawiam serdecznie Monika
Czy polecacie speedcook?
Obserwuj wątekOdp: Czy polecacie speedcook?
Odp: Czy polecacie speedcook?
Pysiaczek
Produkt jakościowo nie odbiega od tych duzo droższych więc po co przepłacać
Odp: Odp: Czy polecacie speedcook?
katecake
Co ważne nie trzeba stricte trzymać się przepisów z dołączonej książki, można samemu wymyślać rożne potrawy.
Betii07
i jak na razie jestem bardzo zadowolona mąż też zwłaszcza z drinków przyrządzonych w nim
zewa
Filipina
przemyślany. Widziałam prezentacje Thermomixa i Speedcooka
i dokonałam wydaje mi się słusznego wyboru.
Po pierwsze cena, po drugie jakość wykonania, po trzecie "made in Poland".
Najlepiej zamów sobie prezentację Speedcooka - będziesz miała pełny obraz.
Ja w 100% polecam.
0monika0
posiadam Speedcooka już ponad 4 miesiące. Jest naprawdę wspaniałym urządzeniem, które ułatwia pracę w kuchni mam małą 9-cio miesięczną córeczkę, której często przygotowuję w nim pyszne jedzonko. Możliwości urządzenia są ogromne. Zdecydowaliśmy się z mężem na zakup Speedcooka gdyż ma bardzo konkurencyjną cenę w porównaniu z innymi urządzeniami, a niczym nie odbiega od tych droższych. Jeśli chodzi o mnie polecam gorąco, naprawdę warto Pozdrawiam serdecznie Monika
Czy polecacie speedcook?
Kalineczka
zastanawiam się nad kupnem urządzenia wielofunkcyjnego speedcook, ma może ktoś z was? polecacie? proszę o rady