No powiedz tylko, że ja się na nich nie znam...to się rozpłaczę
ależ proszę,nie płlacz, bo i ja będę płakać
A Wam co się porobiło? Jaki płacz? Mam się do Was przejechać ? Lepiej nie!Więc proszę uśmiech dookoła twarzy i pisać mi tu pozytywne wątki,bo zajdę do pracy i zamiast tryskać energią będę tam gnuśnieć.Buziaki.
Msewka ,też z nami płacz ,ale ze śmiechu
W pracy nuda dzisiaj,ani się śmiać ani płakać.Stagnacja totalna,ale na koniec miesiąca i tak bywa.
A Wam co się porobiło? Jaki płacz? Mam się do Was przejechać ? Lepiej nie!Więc proszę uśmiech dookoła twarzy i pisać mi tu pozytywne wątki,bo zajdę do pracy i zamiast tryskać energią będę tam gnuśnieć.Buziaki.
Czemu odgrzałaś wątek o głupim gotowaniu? W tym kontekscie odebrałam jakby wprowadzenie mojego nicku w zamian za Kazika .Pozdrawiam
Tylko winni się tłumaczą
Ja nikogo o nic nie oskarżam po prostu lubię żarty i żałuję ,że nie wszyscy się na nich znają
Uffff, w tym polowaniu na nicki można głowę stracić
Prawdą jest,że brak poczucia humoru niejednego zgubił, a w necie nie można wszystkiego brać na poważnie. Pozdrawiam
Do bahusa:)
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Do bahusa:)
msewka
W pracy nuda dzisiaj,ani się śmiać ani płakać.Stagnacja totalna,ale na koniec miesiąca i tak bywa.
Odp: Odp: Odp: Odp: Do bahusa:)
misia53
Msewka ,też z nami płacz ,ale ze śmiechu
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Do bahusa:)
beus
Uffff, w tym polowaniu na nicki można głowę stracić
Prawdą jest,że brak poczucia humoru niejednego zgubił, a w necie nie można wszystkiego brać na poważnie. Pozdrawiam
Odp: Odp: Odp: Do bahusa:)
msewka
Odp: Odp: Do bahusa:)
misia53
Odp: Do bahusa:)
Bahus
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Do bahusa:)
misia53
Tylko winni się tłumaczą
Ja nikogo o nic nie oskarżam po prostu lubię żarty i żałuję ,że nie wszyscy się na nich znają
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Do bahusa:)
beus
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Do bahusa:)
misia53
o tym najsłynniejszym
Odp: Odp: Odp: Odp: Do bahusa:)
msewka
? Mówisz o kimś konkretnym?