jak ja nie cierpię trawy koło domu zawsze zajmuje mi to 2 godziny kosiarką , można jakoś szypciej czymś szybszym od kosiarki?
Są takie małe pojazdy do koszenia,pytanie czy aż tyle tej trawy masz,aby zainwestować w taki sprzęt.
Ja trawy mam nie za dużo,ale mój mąż o nią dba.Zresztą głównie tym się na działce zajmuje,bo pozostałe rzeczy-oprócz oprysków itp robię ja i moja mama.
Te drzewka to co dzień to większe.Czym Misia je podlewasz,że tak rosną?
mój mąż co rano sika pod nie , poślij swojego to też tak będą rosły
Nie wiem czy wytrzymałby rano, zanim dojechałby do działki.Jeszcze problemów z pęcherzem mi się facet nabawi.Ja nie mam ogródka pod domem.Muszę znaleźć inny sposób albo wynająć kogoś innego do "podlewania".
Forum dla działkowców
Obserwuj wątekOdp: Forum dla działkowców
Odp: Odp: Forum dla działkowców
msewka
Są takie małe pojazdy do koszenia,pytanie czy aż tyle tej trawy masz,aby zainwestować w taki sprzęt.
Ja trawy mam nie za dużo,ale mój mąż o nią dba.Zresztą głównie tym się na działce zajmuje,bo pozostałe rzeczy-oprócz oprysków itp robię ja i moja mama.
Odp: Forum dla działkowców
msewka
Też Cię witam, właśnie wróciłam z działki.Trochę za zimno dzisiaj na prace w ogródku.
unclebenek
Odp: Odp: Odp: Odp: Forum dla działkowców
zuzi
No do tych drzewek
msewka
Bahus
Odp: Odp: Odp: Forum dla działkowców
msewka
Nie wiem czy wytrzymałby rano, zanim dojechałby do działki.Jeszcze problemów z pęcherzem mi się facet nabawi.Ja nie mam ogródka pod domem.Muszę znaleźć inny sposób albo wynająć kogoś innego do "podlewania".
Odp: Odp: Odp: Forum dla działkowców
misia53