Kochani, problem z wkładami do dzbanków Dafi jest taki, że wkład jest dopasowany do konkretnego modelu dzbanka. Musielibyśmy wiedzieć, jaki typ wkładów jest przez Was najbardziej oczekiwany
Mam pytanie czy w katalogu nie mogły by być wkłady do dzbanków filtrujących.
Dawno nie było nic nowego.
też czekam na te wkłady już chyba rok
Szkoda ze mają w katalogu dzbanki ale nie mają wkładów dzbanek już mam teraz skonczyły mi się wkłady .Przecież to chyba nie bardzo wygórowane nagrody .
Mam pytanie czy w katalogu nie mogły by być wkłady do dzbanków filtrujących.
Szkoda ze mają w katalogu dzbanki ale nie mają wkładów dzbanek już mam teraz skonczyły mi się wkłady .Przecież to chyba nie bardzo wygórowane nagrody .
Droga społeczności Do wszystkich czekających na wiadomość z pytaniem do drugiego etapu Gotujmy z Nagrodami kierujemy przeprosiny, że wiadomości jeszcze nie dostaliście.
Jednocześnie informujemy, że pytanie zostanie wysłane dzisiaj o 20!
Wiem, że to pytanie się co jakiś czas powtarza, ale czy jest jakaś szansa w najbliższym czasie na bony do ikei A może jakieś nowe ciekawe nagrody się pojawią
Gotujmy z Nagrodami
Obserwuj wątekOdp: Odp: Gotujmy z Nagrodami
gosia47-47
200 pkt ale jest minimum znaków 1500 musisz mieć...
Odp: Gotujmy z Nagrodami
redakcja
Odp: Odp: Gotujmy z Nagrodami
redakcja
Tak, dodanie porady, która spełnia wszystkie wymagania punktowane jest 200 wirtualami.
Od 9 grudnia 2014 roku obowiązują nowe zasady dodawania porad.
Szczegóły można zaleźć tutaj:
https://gotujmy.pl/zasady-dodawania-porad,artykuly-aktualnosci-gotujmy-artykul,15559.html
Odp: Odp: Odp: Odp: Gotujmy z Nagrodami
Alex_M
Odp: Odp: Odp: Gotujmy z Nagrodami
gosia56
Odp: Odp: Gotujmy z Nagrodami
Alex_M
teresa_rm
gosia56
redakcja
Jednocześnie informujemy, że pytanie zostanie wysłane dzisiaj o 20!
Powodzenia!
szpileczka