Czy ktoś to wcale czyta napisałam tydzień temu pytanie i nie doczekałam się jeszcze odpowiedzi wczoraj napisałam do redakcji ale też nie mam odpowiedzi Bardzo dziękuję za szybką odpowiedz.
Zamówiłam dwie nagrody jedną dostałam juz prawie trzy tygodnie temu a na drugą czekam jeszcze jej nie dostałam jakby nie można było dwie nagrody posłać razem w jednym opakowaniu .
Zamówiłam dwie nagrody jedną dostałam juz prawie trzy tygodnie temu a na drugą czekam jeszcze jej nie dostałam jakby nie można było dwie nagrody posłać razem w jednym opakowaniu .
Mam pytanie kiedys było napisane żeby dodawać przepisy 120 w ciagu pół roku przed urodzinami to dostaniesz prezent niespodzianka czy to było takie pisanie czy to jest aktualne ?
Z ostatnich nagród zamówiłam czarny garnek który otrzymałam w ubiegłym tygodniu.Jest bardzo ładny a właściwie byłby..W części przykrywającej ma trzy odpryski w miejscu gdzie " wmontowano uszy" przy jednym uchu są dwa odpryski a przy drugim jeden...Chciałam zapytać czy ktoś z Was też miał takiego pecha czy tylko ja..nie są to jakieś wielkie odpryski ale niestety widoczne.
Próbuje zamówić sobie nagroda za wirtuale, cały czas pojawia mi się komunikat ze podaje nieprawidłowy format kodu pocztowego.... czy te nagrody które widnieją są już zarezerwowane ? Dziwne, ze nie mogę zamówić ani jednej nagrody....
Gotujmy z Nagrodami
Obserwuj wątekOdp: Odp: Gotujmy z Nagrodami
redakcja
Na skrzynce PW czeka na Ciebie wiadomość. Sprawa w trakcie wyjaśniania, dlaczego przesyłka jeszcze do Ciebie nie dotarła.
Pozdrowienia!
Odp: Gotujmy z Nagrodami
gosia56
Odp: Odp: Gotujmy z Nagrodami
gosia56
Nagrody niema a odpowiedzi tez nie ma
gosia56
Odp: Odp: Gotujmy z Nagrodami
gosiapiotrek23
Danusia19671