Konkurs - Gotujmy z Nagrodami został wzbogacony o nowe nagrody! Mamy dla Was 300 kart IKEA o wartości 50zł oraz 29 przedpłaconych kart o wartości 500zł.
Ja mam pytanie czy jest możliwość aby w formularzu zamawiania nagród można było od razu wpisać liczbę sztuk zamawianych nagród z jednego asortymentu ? Bo tak jeśli kilka kart np. zamawiamy to za każdym razem trzeba dane wklepywać. To taka prośba
Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Konkurs - Gotujmy z Nagrodami został wzbogacony o nowe nagrody! Mamy dla Was 300 kart IKEA o wartości 50zł oraz 29 przedpłaconych kart o wartości 500zł.
Odp: Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Ja też się na garnki nie załapałam , ale trzymam za słowo i czekam na nowe nagrody. Mam nadzieję, że faktycznie będzie więcej i nie będzie tzw łapanki. Przecież nie można od rana do wieczora przez kilka miesięcy czekać aż pojawią się nowe nagrody.
Ja w ogóle nie widziałam prodiża i garnków w nagrodach, przypuszczam że było po jednej lub dwie sztuki. I uważam że to jest kpina z Nas użytkowników, którzy spędzają na portalu godziny, aby dodawać przepisy a na nagrody, które pojawiają się odświętnie musimy polować. Jestem bardzo zniesmaczona.
mam podobne odczucia ... niestety ...
Ewa gratuluję, świetny wybór !
Nigdy wszystkim się nie dogodzi ale zgadzam się z Tobą w 100%
Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Obserwuj wątekOdp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
pacpaw
darmiona
Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
zewa
Ja mam pytanie czy jest możliwość aby w formularzu zamawiania nagród można było od razu wpisać liczbę sztuk zamawianych nagród z jednego asortymentu ? Bo tak jeśli kilka kart np. zamawiamy to za każdym razem trzeba dane wklepywać. To taka prośba
zozolek
alaaa
Ilonar2301
Triss
Super, nagrody fajne..ale troszkę mało. Liczymy na większy asortyment, aby dało radę coś złapać.
Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
zozolek
Triss
zewa
Nigdy wszystkim się nie dogodzi ale zgadzam się z Tobą w 100%