Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

zbysiowa
  • zbysiowa

• Przepisy: 725
  • Artykuły: 8
Mysiunia napisał(a):

2200 punktów, były 2 rodzaje - to które zamówiłam było dla dzieci w wieku 2-5lat, typowa ukladanka, a drugi rodzaj to była gra LEGO dla dzieci w wieku chyba 8 lat

Chyba była jedna ta układanka

Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

Mysiunia
  • Mysiunia

• Przepisy: 1806
  • Artykuły: 11
2200 punktów, były 2 rodzaje - to które zamówiłam było dla dzieci w wieku 2-5lat, typowa ukladanka, a drugi rodzaj to była gra LEGO dla dzieci w wieku chyba 8 lat

mela25
  • mela25

• Przepisy: 454
  • Artykuły: 0
Mysiunia napisał(a):

Nagrody świetne! Sama już kilka zamówiłam, a LEGO podaruję mojemu chrześniakowi Jestem bardzo zadowolona

O a za ile punktów bylo LEGO ?

Spec
  • Spec

• Przepisy: 8
  • Artykuły: 2

Dziękujemy za informację dotyczącą opcji wyboru koloru w programie GzN.

Sprawa została przekazana do działu technicznego - liczymy, że dodatkowa opcja pojawi się jeszcze dziś.

Dzięki za odpowiedź, zabrzmiało jak z "mocy majestatu"

Spec
  • Spec

• Przepisy: 8
  • Artykuły: 2
Witam mam pytanie czy pojawią się może jakieś nowe sprzęty? Blendery, miksery, albo wagi? Bo na razie nie ma w czym wybierać, a to by mnie zmotywowalo :p

PS a nie mysleliscie, żeby rozszerzyc ofertę o jakieś wouchery wycieczkowe (np. pobyt w hotelu), wtedy można sobie zaplanować weekend, albo SPA (moja by do SPA pojechala)

Odp: Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

małatruskaweczka
Tit napisał(a):

Jeśli chodzi o wymiary i opcje kolorystyczne to zamieścimy dodatkowe zdjęcia i informacje. Jeśli chodzi o wybór opcji kolorystycznej, to muszę się jeszcze wywiedzieć i sprawdzić jak to może działać. Może po prostu każdy kolor wrzucić jako osobny produkt.

Chyba tak będzie najłatwiej, jak będzie każdy kolor osobno, bo będzie wiadomo od razu czy jest dostepny czy nie.
A czy pojawią się jeszcze w najbliższym czasie nowe nagrody czy to narazie koniec?

Jeśli chodzi o wymiary i opcje kolorystyczne to zamieścimy dodatkowe zdjęcia i informacje. Jeśli chodzi o wybór opcji kolorystycznej, to muszę się jeszcze wywiedzieć i sprawdzić jak to może działać. Może po prostu każdy kolor wrzucić jako osobny produkt.

zozolek
  • zozolek

• Przepisy: 35
  • Artykuły: 244
Dziękujemy za informację dotyczącą opcji wyboru koloru w programie GzN.

Sprawa została przekazana do działu technicznego - liczymy, że dodatkowa opcja pojawi się jeszcze dziś.

Życzę miłego dnia!

Mysiunia napisał(a):

A ja mam jeszcze pytanko Przy kilku nagrodach jest informacja, że są dostepne w kilku wersjach kolorystycznych, myślałam że w formularzu zamówień będziemy podawać jaki kolor się chce, ewentualnie na podany mail przyjdzie takie zapytanie, jednak nic nie dostałam. Czy w takim razie nagrody będą rozsyłane losowo, czy przed wysyłką ktoś się ze mną skontaktuje, aby uzgodnić jaką konkretnie chcę otrzymać nagrodę? Odnośnie pytania smakowity też się nad tym zastanawiam, mam nadzieję, że szybko uzyskamy odpowiedź

Ale na to pytanie tylko Pani Tit raczej nam może odpowiedzieć.

Mysiunia napisał(a):

A ja mam jeszcze pytanko Przy kilku nagrodach jest informacja, że są dostepne w kilku wersjach kolorystycznych, myślałam że w formularzu zamówień będziemy podawać jaki kolor się chce, ewentualnie na podany mail przyjdzie takie zapytanie, jednak nic nie dostałam. Czy w takim razie nagrody będą rozsyłane losowo, czy przed wysyłką ktoś się ze mną skontaktuje, aby uzgodnić jaką konkretnie chcę otrzymać nagrodę? Odnośnie pytania smakowity też się nad tym zastanawiam, mam nadzieję, że szybko uzyskamy odpowiedź

Dzięki Mysiunia bo jeśli jest mała to nie bardzo potrzebna mi.No i z czego wykonana też ważne:-)

Odpowiedz na/ edytuj Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty