Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

Netka
  • Netka

• Przepisy: 408
  • Artykuły: 0
smakosz 1988 napisał(a):

Ponawiam moje pytanie odnośnie bonów upominkowych o mniejszej wartości a także jak się powinno opisywać zdjęcia? teraz gdy zaczynam gotowanie robię fotki

Czyli jednak teraz dopiero zaczynasz gotowanie Bardzo ciekawe,tym bardziej,że masz 599 wstawionych przepisów i miano srebrnego eksperta

zmieniono 2 razy (ostatnio 16 mar 2012 15:46 przez Netka)

Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

ten mikser który jest wystawiony w tablicy nagród to on się podnosi? tzn mam na myśli to czy można zdjąć miskę i osobno mikserem w ręce miksować ?

Ponawiam moje pytanie odnośnie bonów upominkowych o mniejszej wartości a także jak się powinno opisywać zdjęcia? teraz gdy zaczynam gotowanie robię fotki

Ja też bym chciała wiedzieć czy karta do ikea na 100zł oraz karta dosklepu Mohito na 200zł będzie dostepna.A może jakieś inne w zamian?

MARIA66
  • MARIA66

• Przepisy: 509
  • Artykuły: 132
Witam,
Proszę powiedzieć czy KARTA UPOMINKOWA IKEA 100 ,będzie jeszcze na liście nagród. Chciałam ją zamówić a tu jej nie ma, dodawać przepisy i czekać na jej powrót?
Pozdrawiam,

gosia47-47
  • gosia47-47

• Przepisy: 849
  • Artykuły: 221
chciałam zapytać czy ktoś wziął sobie wśród nagród tę nagrodę
https://gotujmy.pl/gotujmy-z-nagrodami/nagrody/termometr-cyfrowy-kuchenny,23.html

dobry jest ten termometr? zastanawiam się czy go nie wziąć ale trochę odstraszają mnie te nazwy że na wyświetlaczu nie ma po polsku tylko chyba po angielsku.
poza tym jak się sprawuje? proszę o pomoc

Odp: Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

Babciagramolka
Bob39 napisał(a):

Buniu,Bunieczko,Buniuniuniu kochana to ja proponuję jakieś DVD.Jestem fanem tortów,Buddy Valastro jest moim guru a myślę,że są też jakieś programy na płytach o gotowaniu,tematyczne w stylu 100 potraw na przyjęcie weselne czy tym podobne.Może zacząłbym coś na kwaśno,słono i pieprznie pichcić.Bo przecież nie samymi tortami człowiek żyje.Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam Buniu.

I tu się zgadzam w 100 % . Baddego ogladam po nocach i ślinię się przed ekranem . Myslę , że warto Redakcję poprosić o sprawdzenie czy takowe płyty są . Ja bym polowała na kuchnię japońską w wersji nie shusi bo wychodzi że Japończycy tylko to jadają . Na razie tak jak Ty torty tak ja ogladam How to Make na You Tube i eksperymentuję .

Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

Bob39
  • Bob39

• Przepisy: 23
  • Artykuły: 0
Buniu,Bunieczko,Buniuniuniu kochana to ja proponuję jakieś DVD.Jestem fanem tortów,Buddy Valastro jest moim guru a myślę,że są też jakieś programy na płytach o gotowaniu,tematyczne w stylu 100 potraw na przyjęcie weselne czy tym podobne.Może zacząłbym coś na kwaśno,słono i pieprznie pichcić.Bo przecież nie samymi tortami człowiek żyje.Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam Buniu.

Odp: Co wy na komplety kremów Eris w GZN?

little_black22
Tit napisał(a):

Mam pytanie, czy byłybyście zainteresowane kremami Eris ( z linii np. Pharmaceris) w ramach Gotujmy z Nagrodami? Proszę o jak najwięcej opinii w krótkim czasie, chcemy podjąć dobrą decyzję.

Ja osobiście wolałabym już więcej gadżetów do kuchni lub jakieś gadżety dla dzieci, np. zabawki czy kosmetyki lub też bony do hipermarketów
pozdrawiam

Babciagramolka
Jeśli już to Babciugramolko ( a miło by było Buniu tak jak wszyscy do mnie mówią ) . Czemu z uporem maniaka wszyscy usiłują do mnie mówić per Babcia ? Jeśli nick mam Babciagramolka to nie Babcia ( Babcią to ja mogę być dla swoich wnuków ) .
A napisałam co napisałam bo irytuje mnie robienie żartów ze wszystkiego .Czasem na pytanie można odpowiedzieć po prostu konkretnie . Post nie jest z tych śmiesznych gdzie bawimy się słowem raczej został założony przez Admina po to by użytkownicy mogli w jakiś sposób wpływać przez swoje sugestie na Nagrody . Co w tym jest śmiesznego czy zabawnego że ironizujesz ?
Z przyjemnością docenię Twoje gry słowne i zabawne teksty w wątku mniej konkretnym , bo tu przyznaję zirytowały mnie ( tak jak zwracanie się do mnie per Babciu ).
A Bob39 ( a właściwie torty które produkuje ) bardziej mi się podoba niż Dziadek Bob ( Dziadkowie w przeciwieństwie do Babć wcześniej ,, ramoleją " )

Odpowiedz na/ edytuj Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty