Nic się nie stało Myślałam, że to może ja dodałam przepis nie tutaj, gdzie trzeba Wszystko już jest ok, punkty doliczone-dziękuję
@Babciagramolka - pora spać Wierzę,że człowiek może być zmęczony po całym dniu spędzonym przy kompie i rozumie to. Każdemu zdarzają się pomyłki czy błędy. Pozdrawiam
Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Witam. Dodałam własnie przepis na nalewkę truskawkową, jednak nie zaliczyło mi pkt-ów za kategorię promowaną czy coś zrobiłam nie tak?
Oto link do przepisu: https://gotujmy.pl/nalewka-truskawkowa-madi356,przepisy,120175.html
Mój błąd - nie kliknęłam gdzie trzeba . Już poprawiłam. Jeśli nie doliczy Ci punktów z automatu to napisz proszę do Cherry , żeby doliczyła bo ja nie mam do tego uprawnień . Ale to dopiero w poniedziałek. Przepraszam ale chyba już jestem padnięta po całym dniu ślęczenia przy laptopie .
Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Witam. Dodałam własnie przepis na nalewkę truskawkową, jednak nie zaliczyło mi pkt-ów za kategorię promowaną czy coś zrobiłam nie tak?
Oto link do przepisu: https://gotujmy.pl/nalewka-truskawkowa-madi356,przepisy,120175.html
Margolata skąd Ty możesz kochana wiedzieć po co kto zbiera punkty.Nie każdemu jest potrzebny blender,czy foremka skoro to ma w domu.Jest robota,jest zabawa..
Odp: Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Tutaj masz tabelkę, w której podane jest za co i ile wirtuali się dostaje https://gotujmy.pl/gotujmy-z-nagrodami/punktacja/
dzięki Kochani
co do świąt to ja już w pracy mam wystawione świąteczne gadżety do zakupu jestem w szoku 4 listopada a już można kupować wianuszki, kokardki, bombki jakoś mi nie śpieszno w tym roku do świąt
anula250 ja też bym wolała jakieś "drobnostki" do kuchni za troszkę mniej tych punktów ale co zrobić inni nabijają przepisy tylko po jedno
A ja stawiam na drobne gadżety np. zestawy jakiś fajnych przypraw, drobne akcesoria do kuchni (teraz są ale tupperware są drogie punktowo), jakieś foremki do ciasteczek, deski do krojenia. Mogły by również pojawić się patelnie, garnki, formy do zapiekania, jakieś miski myślę że są to rzeczy których używamy na co dzień i nigdy ich za wiele )))
Nic dodać nic ująć. Również się pod tym podpisuje. Dużo więcej drobnych gadżetów jak napisała anula250 ale też w rozsądnej cenie byłoby szczytem marzeń :o).
Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
madi356
@Babciagramolka - pora spać Wierzę,że człowiek może być zmęczony po całym dniu spędzonym przy kompie i rozumie to. Każdemu zdarzają się pomyłki czy błędy. Pozdrawiam
Babciagramolka
Mój błąd - nie kliknęłam gdzie trzeba . Już poprawiłam. Jeśli nie doliczy Ci punktów z automatu to napisz proszę do Cherry , żeby doliczyła bo ja nie mam do tego uprawnień . Ale to dopiero w poniedziałek. Przepraszam ale chyba już jestem padnięta po całym dniu ślęczenia przy laptopie .
madi356
No właśnie.Popieram :-)
Triss
Odp: Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
margolata
dzięki Kochani
co do świąt to ja już w pracy mam wystawione świąteczne gadżety do zakupu jestem w szoku 4 listopada a już można kupować wianuszki, kokardki, bombki jakoś mi nie śpieszno w tym roku do świąt
anula250 ja też bym wolała jakieś "drobnostki" do kuchni za troszkę mniej tych punktów ale co zrobić inni nabijają przepisy tylko po jedno
pacpaw
Nic dodać nic ująć. Również się pod tym podpisuje. Dużo więcej drobnych gadżetów jak napisała anula250 ale też w rozsądnej cenie byłoby szczytem marzeń :o).
pioge7