witam
zauważyłam ze jedne z moich przepisów był umieszczony w newsletterze, mogę wiedzieć który ślicznie proszę, mam punkty z 13 października będę bardzo wdzięczna, chciałabym wiedzieć za jaki przepis te punkty
Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
a ja bym prosiła o zgłoszenie do działu marketingu w związku z innymi bonami dostępnymi wszędzie np.bon do castoramy, mrówki,practicera dobrze? ślicznie się uśmiecham
Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Mysiunia,
punktowane są przepisy na alkohole własnej roboty - Ty podałaś przepis na zaserwowanie szampana, gdybyś pokazała jak samodzielnie przygotować domowy alkohol - otrzymałabyś punkty.
Co do artykułów - redaktorzy sprawdzają je podczas pracy w redakcji, a więc w weekendy mamy wolne
Cherry
Wczoraj dodałam przepis do kategorii premiowanej, ale dodatkowych pkt nie otrzymałam, 2 dni temu dodałam 5 artykułów i żaden nie został zaakceptowany.. - dlaczego?
Odp: Odp: Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Obserwuj wątekOdp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
gosia47-47
zauważyłam ze jedne z moich przepisów był umieszczony w newsletterze, mogę wiedzieć który ślicznie proszę, mam punkty z 13 października będę bardzo wdzięczna, chciałabym wiedzieć za jaki przepis te punkty
Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
anula250
To super. Dzięki wielkie .
anula250
cherry
punktowane są przepisy na alkohole własnej roboty - Ty podałaś przepis na zaserwowanie szampana, gdybyś pokazała jak samodzielnie przygotować domowy alkohol - otrzymałabyś punkty.
Co do artykułów - redaktorzy sprawdzają je podczas pracy w redakcji, a więc w weekendy mamy wolne
Cherry
Mysiunia
Odp: Odp: Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
PannaLiliana
Odp: Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
anemon
Dzięki, ale czy jest to jakiś stały, określony dzień miesiąca?