Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

Obserwuj wątek

Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

anula250
  • anula250

• Przepisy: 213
  • Artykuły: 12
A ja stawiam na drobne gadżety np. zestawy jakiś fajnych przypraw, drobne akcesoria do kuchni (teraz są ale tupperware są drogie punktowo), jakieś foremki do ciasteczek, deski do krojenia. Mogły by również pojawić się patelnie, garnki, formy do zapiekania, jakieś miski myślę że są to rzeczy których używamy na co dzień i nigdy ich za wiele )))

A może mały telewizorek do kuchni z paczką płyt dvd o gotowaniu?

pioge7
  • pioge7

• Przepisy: 604
  • Artykuły: 13
a czy będą nowe nagrody takie jak na początku (chodzi mi raczej o sprzęt AGD, takie jak parowar, blender) bo takie jak są teraz (foremki, noże) to ja mam w domu,

Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

Babciagramolka
Adrian1132 napisał(a):

Witam,
Mam kilka pytań:
Czy można robić konta z neostrady czyli każde konto inne IP
Czy serwis wypłacił już dużo nagród?
Są one gdzieś wszystkie w kupie złożone?

Nie rozumiem - to to znaczy robić konta ? Zakłada się 1 konto - po co więcej ? Serwis wysyła nagrody każdemu kto zarobi odpowiednią ilość punktów - po co Ci informacja ile nagród zamówiono i odebrano ? I po co Ci informacja gdzie są nagrody ? Przecież nie odbierasz ich osobiście .
A tak w ogóle to jesteśmy tu bo lubimy gotować i dzielić się swoimi przepisami z innymi ( swoimim a nie byle by nawstawiać dla punktów - takie podejście jest po prostu nieuczciwe )

olmanka
  • olmanka

• Przepisy: 444
  • Artykuły: 5
Ja swoje 2 nagrody dostałam w 1 paczce w ciągu chyba około 1,5tygodnia, a jeszcze inne w ciągu 2 tygodni Przesyłki są bardzo dokładne i naprawdę świetne

Adrian1132
Witam,
Mam kilka pytań:
Czy można robić konta z neostrady czyli każde konto inne IP
Czy serwis wypłacił już dużo nagród?
Są one gdzieś wszystkie w kupie złożone?

Odp: Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

Edyta2002
  • Edyta2002

• Przepisy: 196
  • Artykuły: 2
Ja swoją nagrodę dostalam w ciągu 4 dni...

Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

Triss
  • Triss

• Przepisy: 1109
  • Artykuły: 98
Wrzucasz tu przepisy tylko i wyłącznie dla nagród, że cały czas się o nie wypytujesz?

Dlaczego każdy mnie tutaj olewa? ludzie dajcie nagrody dostępne też w woj.świętokrzyskim

Odp: Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

gosia47-47
  • gosia47-47

• Przepisy: 849
  • Artykuły: 221
cherry napisał(a):

gosia47-47 napisał(a):

witam
zauważyłam ze jedne z moich przepisów był umieszczony w newsletterze, mogę wiedzieć który ślicznie proszę, mam punkty z 13 października będę bardzo wdzięczna, chciałabym wiedzieć za jaki przepis te punkty

Gosia, a nie odbierasz naszego newslettera?

Wyróżniony został Żurek na golonce z ziemniakami:
https://gotujmy.pl/zurek-na-golonce-z-ziemniakami,przepisy,112306.html

odbieram ale ja jestem taka że każdą przeczytaną wiadomość daje do kosza, bo jak miałam z 2000 wiadomości to potem odnaleźć się nie mogłam i usuwam teraz wszystko, teraz wiem że źle, bo chciałam mieć go na pamiątkę, jak byłam wyróżniona też w jednym w sierpniu chyba to go mam w innym folderze, a tego nie zauważyłam a przeglądałam gapa ze mnie dało by się go jeszcze raz wysłać? pewnie nie, ale nie zaszkodzi zapytać

Odpowiedz na/ edytuj Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty