A ja stawiam na drobne gadżety np. zestawy jakiś fajnych przypraw, drobne akcesoria do kuchni (teraz są ale tupperware są drogie punktowo), jakieś foremki do ciasteczek, deski do krojenia. Mogły by również pojawić się patelnie, garnki, formy do zapiekania, jakieś miski myślę że są to rzeczy których używamy na co dzień i nigdy ich za wiele )))
Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
a czy będą nowe nagrody takie jak na początku (chodzi mi raczej o sprzęt AGD, takie jak parowar, blender) bo takie jak są teraz (foremki, noże) to ja mam w domu,
Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Witam,
Mam kilka pytań:
Czy można robić konta z neostrady czyli każde konto inne IP
Czy serwis wypłacił już dużo nagród?
Są one gdzieś wszystkie w kupie złożone?
Nie rozumiem - to to znaczy robić konta ? Zakłada się 1 konto - po co więcej ? Serwis wysyła nagrody każdemu kto zarobi odpowiednią ilość punktów - po co Ci informacja ile nagród zamówiono i odebrano ? I po co Ci informacja gdzie są nagrody ? Przecież nie odbierasz ich osobiście .
A tak w ogóle to jesteśmy tu bo lubimy gotować i dzielić się swoimi przepisami z innymi ( swoimim a nie byle by nawstawiać dla punktów - takie podejście jest po prostu nieuczciwe )
Ja swoje 2 nagrody dostałam w 1 paczce w ciągu chyba około 1,5tygodnia, a jeszcze inne w ciągu 2 tygodni Przesyłki są bardzo dokładne i naprawdę świetne
Witam,
Mam kilka pytań:
Odp: Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
witam
zauważyłam ze jedne z moich przepisów był umieszczony w newsletterze, mogę wiedzieć który ślicznie proszę, mam punkty z 13 października będę bardzo wdzięczna, chciałabym wiedzieć za jaki przepis te punkty
Gosia, a nie odbierasz naszego newslettera?
Wyróżniony został Żurek na golonce z ziemniakami:
https://gotujmy.pl/zurek-na-golonce-z-ziemniakami,przepisy,112306.html
odbieram ale ja jestem taka że każdą przeczytaną wiadomość daje do kosza, bo jak miałam z 2000 wiadomości to potem odnaleźć się nie mogłam i usuwam teraz wszystko, teraz wiem że źle, bo chciałam mieć go na pamiątkę, jak byłam wyróżniona też w jednym w sierpniu chyba to go mam w innym folderze, a tego nie zauważyłam a przeglądałam gapa ze mnie dało by się go jeszcze raz wysłać? pewnie nie, ale nie zaszkodzi zapytać
Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Obserwuj wątekOdp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
anula250
pioge7
Babciagramolka
Nie rozumiem - to to znaczy robić konta ? Zakłada się 1 konto - po co więcej ? Serwis wysyła nagrody każdemu kto zarobi odpowiednią ilość punktów - po co Ci informacja ile nagród zamówiono i odebrano ? I po co Ci informacja gdzie są nagrody ? Przecież nie odbierasz ich osobiście .
A tak w ogóle to jesteśmy tu bo lubimy gotować i dzielić się swoimi przepisami z innymi ( swoimim a nie byle by nawstawiać dla punktów - takie podejście jest po prostu nieuczciwe )
olmanka
Adrian1132
Mam kilka pytań:
Edyta2002
Triss
gosia47-47
odbieram