JA GRZYBY SUSZE NA SPRYCHACH WYJETYCH Z STARYCH PARASOLEK SZYBKO TO SIE ROBI A POTEM UKLADAM JE NAD PIECEM NA KIJE BAMBUSOWE KTORE MAM ZAWIESZONE NAD PIECEM.
Jarku suszarka do grzybów to nie suszarka do włosów.Kroisz w plastry,układasz na sitach,podłączasz do prądu i się suszą a Ty myślałeś,że Ulcia stoi z suszarką do włosów i suszy grzyby?
A ja myślałem że stoi i trzyma sznurki z grzybami a mąż suszy suszarką
Jarku suszarka do grzybów to nie suszarka do włosów.Kroisz w plastry,układasz na sitach,podłączasz do prądu i się suszą a Ty myślałeś,że Ulcia stoi z suszarką do włosów i suszy grzyby?
Ja suszę grzyby w kombiwarze .Świetny iszybki sposób.Jeśli ktoś nie chce mieć robaków w grzybach ,pojawiają się podczas przechowywania ,polecam sposób mojej bratowej.Ususzone grzyby wkładamy do foliowych woreczków i trzymamy w zamrażalniku.
wierze tobie i tak bede przechowywala grzyby,dobry sposob dzieki
he he he, w Radomiu, wiec na grzyby musi troszke dalej pojechac
Tesciowie za to mieszkaja w srodeczku najwiekszego kompleksu lesnego w Polsce, ale do nich w listopadzie dopiero jedziemy...
Jak suszyć grzyby ?
Obserwuj wątekOdp: Odp: Jak suszyć grzyby ?
sylwester
http://www.naturhouse-polska.pl
Odp: Jak suszyć grzyby ?
elzbieta 88
Odp: Odp: Odp: Odp: Jak suszyć grzyby ?
msewka
To zależy kto jest blondynem czy blondynką
Odp: Odp: Odp: Jak suszyć grzyby ?
Bahus
Odp: Odp: Jak suszyć grzyby ?
wio
wierze tobie i tak bede przechowywala grzyby,dobry sposob dzieki
Odp: Odp: Jak suszyć grzyby ?
msewka
ulcia21
cremebrule
Tesciowie za to mieszkaja w srodeczku najwiekszego kompleksu lesnego w Polsce, ale do nich w listopadzie dopiero jedziemy...