Zapraszam wszystkich na filiżankę pysznej, angielskiej herbaty, tym razem w wersji do jedzenia, a nie do picia Nic tak nie kojarzy się z Wielką Brytanią jak herbata z mlekiem pijana popołudniu. Przygotowane przeze mnie specjalnie na konkurs ciasto odkryję przed Wami brytyjskie smaki skryte za jej barwami
rewelacja cukiereczku trzymam kciuki za wyniki !
Chciałabym by nagroda przypadła komuś kto z gotujmy przeżył już niejedną chwilę ..
Popieram..Mi tez bardzo poodoba sie filizanka Cukiereczka i bardzo mocno trzymam kciuki
Odp: Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią
przedstawiam moje prace jestem amatorką w dziedzinie tortów w stylu angielskim-nie mam wykształcenia cukierniczego ale torty to moje hobby jeden tort inspirowany five o'clock i w związku z tym filiżanka ze spodkiem wykonane z masy cukrowej i ręcznie malowane...natomiast drugi tort przestawia brytyjskiego komika Rowana Atkinsona i jego fenomenalną rolę jako Jasia Fasolę)dekoracja wykonana jest również z masy cukrowej i ręcznie malowana
Życzę powodzenia wszystkim uczestnikom
Pozdrawiam
Agnieszka
Witam
Przyszedł czas i na moje małe dzieło inspirowane Wielką Brytanią.
Jest to oczywiście dzbanuszek z tradycyjną herbatą przybrany masą plastyczną w całości jadalny.
Mam nadzieje że komuś się spodoba .
Pozdrawiam Małgorzata
zmieniono 1 raz (ostatnio 14 kwi 2013 21:55 przez Kobietka86)
Jolcia76 Jestem pod wielkim wrażeniem Tort jest po prostu przepiękny i taki duży !
Widać że strasznie dużo pracy włożyłaś w wykonanie.
Trzymam za Ciebie kciuki!
Odp: Odp: Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią
Witam
Moją inspiracją konkursu jest Królowa Elżbieta II , która oczywiście jest najważniejszą osobą Wielkiej Brytanii. Insygnia królewskie moim zdaniem to najbardziej nieodzowny symbol Królowej a także całego państwa jak również i flaga.
Tort , który wykonałam specjalnie na konkurs jest w stylu angielskim i cały wypiek jest jadalny.Na dole znajduje się oczywiście flaga Wielkiej Brytanii .
Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią
Dorcia
Popieram..Mi tez bardzo poodoba sie filizanka Cukiereczka i bardzo mocno trzymam kciuki
slodkakraina84
aniefka
przedstawiam moje prace jestem amatorką w dziedzinie tortów w stylu angielskim-nie mam wykształcenia cukierniczego ale torty to moje hobby jeden tort inspirowany five o'clock i w związku z tym filiżanka ze spodkiem wykonane z masy cukrowej i ręcznie malowane...natomiast drugi tort przestawia brytyjskiego komika Rowana Atkinsona i jego fenomenalną rolę jako Jasia Fasolę)dekoracja wykonana jest również z masy cukrowej i ręcznie malowana
Życzę powodzenia wszystkim uczestnikom
Pozdrawiam
Agnieszka
Kobietka86
Przyszedł czas i na moje małe dzieło inspirowane Wielką Brytanią.
Jest to oczywiście dzbanuszek z tradycyjną herbatą przybrany masą plastyczną w całości jadalny.
Mam nadzieje że komuś się spodoba .
Pozdrawiam Małgorzata
Kobietka86
Widać że strasznie dużo pracy włożyłaś w wykonanie.
Trzymam za Ciebie kciuki!
carrotka85
jolcia76
jolcia76
Moją inspiracją konkursu jest Królowa Elżbieta II , która oczywiście jest najważniejszą osobą Wielkiej Brytanii. Insygnia królewskie moim zdaniem to najbardziej nieodzowny symbol Królowej a także całego państwa jak również i flaga.
Tort , który wykonałam specjalnie na konkurs jest w stylu angielskim i cały wypiek jest jadalny.Na dole znajduje się oczywiście flaga Wielkiej Brytanii .
Perpetua