Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią

Obserwuj wątek

Odp: Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią

Kobietka86
Nikt tu nie mówi że konkurs jest wyłącznie dla amatorów.
Proszę sobie najpierw dobrze przeczytać regulamin, a później się wypowiadać.

3.6. Zgłoszenia muszą być unikalnymi treściami, stworzonymi specjalnie na potrzeby danego konkursu. Teksty, przepisy i zdjęcia, które dostępne są już w internecie, na innych serwisach, będą dyskwalifikowane
3.6. Zgłoszenia muszą być unikalnymi treściami, stworzonymi specjalnie na potrzeby danego konkursu. Teksty, przepisy i zdjęcia, które dostępne są już w internecie, na innych serwisach, będą dyskwalifikowane.
3.4. Prawa autorskie majątkowe do prac nadesłanych przez uczestników konkursu powinny należeć do uczestników konkursu.

Nikt się nie ukrywa, Nazwa użytkownika nie musi być imieniem i nazwiskiem.

Nie ma to jak się uważać lepszym od innych.

carrotka85
ja bym z chęcią dodawała przepisy i zdjęcia i wszystko ...ale niestety mój laptop ledwo zipiący i internet nie dają mi takiej możliwości...
żeby dodać zdjęcia tortu do konkursu musiałam prosić o udostępnienie komputera i internetu koleżankę

Ja trafiłam tu dzięki profilowi TLC na FB - wcześniej nie miałam świadomości istnienia portalu. Cieszę sie jednak, że juz tu jestem.

Odp: Odp: Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią

Dorcia
  • Dorcia

• Przepisy: 46
  • Artykuły: 0
Myslalam ze to konkurs dla UZYTKOWNIKOW GOTUJMY ! ktorzy za swoja pracowitosc i wzbogacanie tegoz profilu wspanialymi przepisami i rownie pieknymi fotkami maja szanse na wygranie nagrody..Jednakze widze tutaj wiele osob bez zadnego dorobku -przepisow brak...Nie podoba mi sie to Tak tylko sobie napisalam niewiem czy kogos to obchodzi

Bardzo mnie boli, gdy ktoś pisze że złamałam regulamin. To nie prawda. Nigdzie w regulaminie nie ma informacji, że to konkurs wyłącznie dla początkujących amatorów. Jest info, że trzeba być osobą fizyczną. Nie występuję jako firma, tylko jako Ewa Raczek. Nie widzę też powodów, by się ukrywać pod nickiem, jak robią to niektórzy. Gram fair, a że lepiej niż niektórzy... Ach ta nasza polska nieżyczliwość. Dlaczego znów się z tym spotykam? Wcale nie jestem mistrzem cukierniczym, moja koleżanka z którą często działam w duecie cukierniczym też nim nie jest ... Obie skończyłyśmy szkolenie sponsorowane przez Unię Europejską, byłyśmy dotknięte bezrobociem, ale dzięki talentowi i pracowitości do czegoś dochodzimy. Nie zazdrośćcie, tylko dajcie z siebie wszystko. Bądźcie pozytywni, a nie zawistni. To najlepszy sposób by do czegoś dojść. Ja jestem wdzięczna za ten konkurs. Super pomysł. Nawet jeśli nie wygram chciałabym nadal pojawiać się na Gotujmy.pl. Życzę powodzenia najlepszym.

janeczka888
mam nadzieję że jury weźmie pod uwagę to iż niektórzy uczestnicy grają nie fair i dodawali torty które pomagał im robić ktoś kto się zna na tym i nie jest amatorem i nawet ma szkołę cukierniczą...

carrotka85
hahahaa dobry tekst z tą paletą jaj się uśmiałam

redakcja
  • redakcja

• Przepisy: 202
  • Artykuły: 3450
Będzie jajeczniczka? To nie takie proste wybrać zwycięzce, mamy jeszcze trochę czasu według regulaminu

Odp: Odp: Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią

Kocham_cukerky
redakcja napisał(a):

Kochani, wasze propozycje zwalają z nóg! Będziemy wraz z przedstawicielem TLC mieć duży problem z wybraniem najlepszego wypieku!

Zachęcamy wszystkich uczestników i miłośników cukiernictwa, słodkich ozdób i pięknych wypieków do pisania artykułów / porad, dodawania wątków na forum i dyskusji i czekamy też na Wasze niesamowite przepisy!

Szanowna Redakcyjo ;-)

Dawać nam tu wyniki! Nie wiem jak reszta, ale ja zniosłam już palete jaj!

redakcja
  • redakcja

• Przepisy: 202
  • Artykuły: 3450
Kochani, wasze propozycje zwalają z nóg! Będziemy wraz z przedstawicielem TLC mieć duży problem z wybraniem najlepszego wypieku!

Zachęcamy wszystkich uczestników i miłośników cukiernictwa, słodkich ozdób i pięknych wypieków do pisania artykułów / porad, dodawania wątków na forum i dyskusji i czekamy też na Wasze niesamowite przepisy!

Odpowiedz na/ edytuj Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią