jestem przerażona...Nie jem słodyczy z wyboru już od dziecka, po prostu nie lubię i już. Nie piękę i zawsze omijam przepisy oraz konkursy na słodkości. Weszłam na to forum i twierdzę, że słodkości wpływają negatywnie na rozumki:-) Kochani nie zakładajcie fałszywych kont do komentowania i nie spinajcie się tak. Śladem Bernadetty - jury na pewno sprawiedliwie oceni prace, natomiast dyskusje na forum nic w tym temacie NIE ZMIENIĄ Powodzenia:-)
Odp: Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią
ok Panie Kierowniku Moderatorze ;-) ide zaparzyć meliskę - ktoś chętny?
kołczu napisał(a):
Wynik nie został ustalony, polecam czytać ze zrozumieniem, a po drugie - uzbroić się w cierpliwość. Wpis na FB zachęcał do oglądania konkursowej galerii, im więcej zamieszania wokół konkursu tym gorzej - weźmy wszyscy zbiorowo głęboki oddech
Wynik nie został ustalony, polecam czytać ze zrozumieniem, a po drugie - uzbroić się w cierpliwość. Wpis na FB zachęcał do oglądania konkursowej galerii, im więcej zamieszania wokół konkursu tym gorzej - weźmy wszyscy zbiorowo głęboki oddech
Oczywiście masz rację Kocham-cukerky, że należy liczyć na rozsądek i solidność Komisji... Jestem tu jednak nowa, to moje pierwsze uczestnictwo w konkursie tego typu i naprawdę czuję się nieswojo, gdy zewsząd prawie same ataki. Mikado mnie podniosła na duchu.
Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią
Obserwuj wątekOdp: Odp: Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią
Ja lubie słodycze dlatego tu jestem
carrotka85
darmiona
kicaj14
carrotka85
Odp: Odp: Odp: Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią
Kocham_cukerky
kołczu napisał(a):
Odp: Odp: Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią
kołczu
Kocham_cukerky napisał(a):
Kocham_cukerky
czy ten wpis oznacza, że wynik już ustalony?
carrotka85
Odp: Odp: Odp: Odp: Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią