Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią

Obserwuj wątek

Odp: Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią

Kocham_cukerky
ok - sorry,że tak gnębie. Ale uzyskałaś w tym torcie tak ostre krawędzie, że szok. dlatego chce zobaczyć jak to wygląda od środka.

zmieniono 5 razy (ostatnio 17 kwi 2013 01:03 przez Kocham_cukerky)

Odp: Odp: Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią

ZanetaK
  • ZanetaK

• Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
A jesli chodzi o inne torty, to juz wrzucilam sa tutaj:

http://forum.gotujmy.pl/tort-urodzinowy-,watek,240079h20.html#post_262357

ZanetaK
  • ZanetaK

Beda dzis wrzuce,bo wczoraj siedzialam w pracy po godzinach

Odp: Odp: Odp: Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią

Kocham_cukerky
ZanetaK napisał(a):

Moja domowa kuchnia jest dosc duza, moge Cie zaprosic jak nie wierzysz Nie byl to pierwszy tak duzy tort, ktory zrobilam. Jak znajde jakies pasujace watki,to moge powrzucac inne swoje prace Jestem amatorka, ale ćwicze bardzo duzo i pieke juz dosc dlugo. Rozkrajac bede dopiero jutro wiec sie podziele fotkami!

beda foteczki?

opoint
  • opoint

• Przepisy: 3
Przykro tak czytać Wasze wpisy. Konkurs to konkurs, ktoś wygra, a reszta przegra. Mam nadzieję, że jury rzeczywiście przyjrzy się wszystkim wypiekom.
Niech wygra najlepszy! Ja już z góry gratuluję wygranej!
A przy okazji konkursu, bardzo się cieszę, że trafiłam na gotujmy.pl Będę tutaj stałym gościem!

carrotka85
ależ ja nie miałam nic złego na myśli drogi pożeraczu tylko też tak po prostu napisałam że dla mnie właśnie spotkanie z nim jest bardziej cenne niż te dolary :p

tak jak kicaj denerwuję się i chodzę jak lew po klatce w tę i we w tę

Audette
  • Audette

Kochana Janeczko!

Trochę znam Matijosa i wiem, że nie zrobiłby czegoś tak żenującego.
To naprawdę solidny amator, a takie posty niestety bardzo demotywują, gdy pisze je ktoś, kto nie zna prawdy (;

pożeracz słodkości
carrotka85 - marcheweczko droga masz pewnie rację jeśli to dla Was milion dolarów to nie mam zamiaru tego kwestionować. Ja się nie znam a jedynie wyraziłem swoja opinie. Miałem już tutaj nie wracać ale ciekawski nos mnie przygnał i co robię - znowu piszę. Poguglowałem i widzę że ten bady to niezłe ciacha robi ale wiecie co, te wasze smaczniej wyglądają on tak jak murarz trochę robi, tu przerzuci tam doklei machnie tymi łopatkami, coś tam walcował. Ja pierniczę to już mi się odechciało jak zobaczyłem przez ile rąk te ciacha przeszły

kicaj14
  • kicaj14

• Przepisy: 7
  • Artykuły: 3
Już nie mogę wytrzymać tego oczekiwania w napięciu! A jutro sprawdzian mam! Proszę szybciej z tymi wynikami!

Kocham_cukerky
superbaba4 napisał(a):

W przypadku tak wartościowej nagrody są emocje.
Nie zazdroszczę jury , bo ciężki orzech do zgryzienia będzie miało przy wyborze tylko jednej pracy. Wszystkie wypieki są piękne i widać, że w ich przygotowanie włożono też dużo serca, ale to tylko zabawa.
Sama nie potrafię piec takich cudeniek, więc zazdroszczę umiejętności cukierniczych.
Trzymam kciuki za wszystkich i czekam na relację zwycięzcy.

idąc tokiem rozumowania niektórych osób - może niech wyra osoba z najdłuższym stażem na gotujmy.pl? ;;;;;;-) taki żarcik

ja i tak mam swojego faworyta - Pan fiutowski rulezzzzz! ;-D

Odpowiedz na/ edytuj Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią