Moja domowa kuchnia jest dosc duza, moge Cie zaprosic jak nie wierzysz Nie byl to pierwszy tak duzy tort, ktory zrobilam. Jak znajde jakies pasujace watki,to moge powrzucac inne swoje prace Jestem amatorka, ale ćwicze bardzo duzo i pieke juz dosc dlugo. Rozkrajac bede dopiero jutro wiec sie podziele fotkami!
beda foteczki?
Odp: Odp: Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią
Przykro tak czytać Wasze wpisy. Konkurs to konkurs, ktoś wygra, a reszta przegra. Mam nadzieję, że jury rzeczywiście przyjrzy się wszystkim wypiekom.
Niech wygra najlepszy! Ja już z góry gratuluję wygranej!
A przy okazji konkursu, bardzo się cieszę, że trafiłam na gotujmy.pl Będę tutaj stałym gościem!
Odp: Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią
ależ ja nie miałam nic złego na myśli drogi pożeraczu tylko też tak po prostu napisałam że dla mnie właśnie spotkanie z nim jest bardziej cenne niż te dolary :p
tak jak kicaj denerwuję się i chodzę jak lew po klatce w tę i we w tę
Trochę znam Matijosa i wiem, że nie zrobiłby czegoś tak żenującego.
To naprawdę solidny amator, a takie posty niestety bardzo demotywują, gdy pisze je ktoś, kto nie zna prawdy (;
carrotka85 - marcheweczko droga masz pewnie rację jeśli to dla Was milion dolarów to nie mam zamiaru tego kwestionować. Ja się nie znam a jedynie wyraziłem swoja opinie. Miałem już tutaj nie wracać ale ciekawski nos mnie przygnał i co robię - znowu piszę. Poguglowałem i widzę że ten bady to niezłe ciacha robi ale wiecie co, te wasze smaczniej wyglądają on tak jak murarz trochę robi, tu przerzuci tam doklei machnie tymi łopatkami, coś tam walcował. Ja pierniczę to już mi się odechciało jak zobaczyłem przez ile rąk te ciacha przeszły
W przypadku tak wartościowej nagrody są emocje.
Nie zazdroszczę jury , bo ciężki orzech do zgryzienia będzie miało przy wyborze tylko jednej pracy. Wszystkie wypieki są piękne i widać, że w ich przygotowanie włożono też dużo serca, ale to tylko zabawa.
Sama nie potrafię piec takich cudeniek, więc zazdroszczę umiejętności cukierniczych.
Trzymam kciuki za wszystkich i czekam na relację zwycięzcy.
idąc tokiem rozumowania niektórych osób - może niech wyra osoba z najdłuższym stażem na gotujmy.pl? ;;;;;;-) taki żarcik
ja i tak mam swojego faworyta - Pan fiutowski rulezzzzz! ;-D
Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią
Obserwuj wątekOdp: Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią
Kocham_cukerky
ZanetaK
http://forum.gotujmy.pl/tort-urodzinowy-,watek,240079h20.html#post_262357
ZanetaK
Odp: Odp: Odp: Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią
Kocham_cukerky
beda foteczki?
opoint
Niech wygra najlepszy! Ja już z góry gratuluję wygranej!
A przy okazji konkursu, bardzo się cieszę, że trafiłam na gotujmy.pl Będę tutaj stałym gościem!
carrotka85
tak jak kicaj denerwuję się i chodzę jak lew po klatce w tę i we w tę
Audette
Trochę znam Matijosa i wiem, że nie zrobiłby czegoś tak żenującego.
To naprawdę solidny amator, a takie posty niestety bardzo demotywują, gdy pisze je ktoś, kto nie zna prawdy (;
pożeracz słodkości
kicaj14
Kocham_cukerky
idąc tokiem rozumowania niektórych osób - może niech wyra osoba z najdłuższym stażem na gotujmy.pl? ;;;;;;-) taki żarcik
ja i tak mam swojego faworyta - Pan fiutowski rulezzzzz! ;-D