e tam a co za roznica, jak nazywamy, wazne jak smakuje! ostatnio odkrylam przepis cudo, jak nie wiem czy tu moge pisac takie rzeczy jak przepis, wiec jesli ktos zainteresowany zebym napisala, to tylko powiedzcie czy moge!
Pewnie ,ze mozesz,tym bardziej,ze nie masz jeszcze ani jednego swojego przepisu,tylko nie na forum,a w przepisach
e tam a co za roznica, jak nazywamy, wazne jak smakuje! ostatnio odkrylam przepis cudo, jak nie wiem czy tu moge pisac takie rzeczy jak przepis, wiec jesli ktos zainteresowany zebym napisala, to tylko powiedzcie czy moge!
spaghetti-to przecież odpowiednik naszych kochanych nitek,wprawdzie o połowę krótsze,ale zdarza mi sie spotkać dłuższe niż tradycyjne i wtedy nie ma już problemu
bo to taka maniera głupia. pewnie po wlosku takie fusili to właśnie swiderki. no, ale my lubimy przyjmować obcojęzyczne zwroty, tak jakbyśmy własnego języka nie mieli. ja na pene mówię rurki i koniec. i mogą się ze mnie śmiać w restauracji.
Smaczna ! masz już koleżankę
Też tak jak Ty staram się jak najwięcej po polsku
To się nazywa patriotyzm
bo to taka maniera głupia. pewnie po wlosku takie fusili to właśnie swiderki. no, ale my lubimy przyjmować obcojęzyczne zwroty, tak jakbyśmy własnego języka nie mieli. ja na pene mówię rurki i koniec. i mogą się ze mnie śmiać w restauracji.
Kupuje LUBELLE ale moj maz wiecznie dopomina sie o makaron wlasnej roboty.Ma racje.Ale trzeba miec na to czas.Moja mama i tesciowa robia same,susza i tylko takim sposobem mam ..
Makaron
Obserwuj wątekOdp: Odp: Makaron
misia53
Tylko nie rybami NEPTUNA
Odp: Makaron
malymarek
Odp: Odp: Makaron
kinga
Pewnie ,ze mozesz,tym bardziej,ze nie masz jeszcze ani jednego swojego przepisu,tylko nie na forum,a w przepisach
izabelka19
A.B.
pocztylion2221
Persik
Odp: Odp: Makaron
misia53
Smaczna ! masz już koleżankę
Też tak jak Ty staram się jak najwięcej po polsku