Mam dosc glupich przepisow

Obserwuj wątek

!!)

Persik napisał(a):

haha aleś dowcipny tylko dlaczego większość problemów od ciebie się zaczyna?

Mozesz jaśniej?
Nie widzę przyczyny dla której mi docinasz, chcesz wywołać awanture, daj sobie spokój i napisz otwarcie:
Kazik s&&&%%$$**j z GOTUJMY.

W Twojej fotce mniej widzę dowcipu i nie krytykowałm jej, na P.W. nie pisałem bo znów przypisze mi się jakieś chamstwo.

Docinać mi w sposób niewybredny to sprawia Tobie (i nie tylko) przyjemność ale jak odpowiem tą samą miarką to wtedy jestem %$#&$"&*#
Naprawdę jestem takim sk&&%%$$#**#m i %%%$#$#@* .

Do czego chcesz Ty i inni doprowadzić, żebym powiesił się, czy tylko odszedł z GOTUJMY!

Odp: Mam dosc glupich przepisow

lalunia
  • lalunia

• Przepisy: 1993
  • Artykuły: 1
racaj nie po to aby było wwwrrrrrrrrrrrrr

madzia19795
Widze tu male pobojowisko przecierz nie o to tu chodzi aby sie rrrrrrrrrrrrrrr.....buzka

madzia19795
JAk zobaczylam te przepisy z pasztetem,a bylo ich mnostwo,to sie przerazilam,salatka z pasztetem....Dokladnie zgadzam sie z tym ze to jest przesada.Wszystko z pasztetem,albo tak proste i oczywiste przepisy jak np.kopytka,frytki...itd.Chyba kazdy to potrafi i nie sadze aby byl to dla kogokolwiek az taki problem aby szukac przepisu.Pozdrawiam

Persik
  • Persik

• Przepisy: 1125
  • Artykuły: 42
nie chcę nikogo obrazić tylko nie wiem dlaczego kilku użytkowników narzekało na niego że im naubliżał albo obraził i tylko dlatego wyciągnęłam takie wnioski

Odp: Odp: Mam dosc glupich przepisow

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
  • Artykuły: 0
Persik napisał(a):

haha aleś dowcipny tylko dlaczego większość problemów od ciebie się zaczyna?

Anetko nie sadze,ze wiekszosc problemu zaczyna sie od Kazika,jak juz tu napisalam chyba ze 2 razy,kazdy ma prawo do wyrazenia swojej opini,tylko wazne jest zeby inni nie odbierali tego jako atak na swoja osobe,bo napewno nik tutaj nikogo nie chce obrazac i wywolywac zupelnie niepotrzebnych klotni
Napijmy sie po jednym,a napewno wroci mila atmosfera

kinga
  • kinga

Sarenka napisał(a):

Musimy wziac sprawy w swoje rece i stowarzyszenie ludzi dbajacych o pokoj, zalozyc

Zgadzam sie i podpisuje pod tym dwoma rekami
Bo przeciez nie o to tu chodzi,zeby sobie przykrosci robic,tylko zeby bylo milo

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
Musimy wziac sprawy w swoje rece i stowarzyszenie ludzi dbajacych o pokoj, zalozyc

kinga
  • kinga

A juz przez chwile tak milusio bylo

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
Droga, starsza mlodziezy, nie dogryzac sobie prosze Ladnie podac sobie lapki i strzelic po

Odpowiedz na/ edytuj Mam dosc glupich przepisow