haha aleś dowcipny tylko dlaczego większość problemów od ciebie się zaczyna?
Mozesz jaśniej?
Nie widzę przyczyny dla której mi docinasz, chcesz wywołać awanture, daj sobie spokój i napisz otwarcie:
Kazik s&&&%%$$**j z GOTUJMY.
W Twojej fotce mniej widzę dowcipu i nie krytykowałm jej, na P.W. nie pisałem bo znów przypisze mi się jakieś chamstwo.
Docinać mi w sposób niewybredny to sprawia Tobie (i nie tylko) przyjemność ale jak odpowiem tą samą miarką to wtedy jestem %$#&$"&*#
Naprawdę jestem takim sk&&%%$$#**#m i %%%$#$#@* .
Do czego chcesz Ty i inni doprowadzić, żebym powiesił się, czy tylko odszedł z GOTUJMY!
JAk zobaczylam te przepisy z pasztetem,a bylo ich mnostwo,to sie przerazilam,salatka z pasztetem....Dokladnie zgadzam sie z tym ze to jest przesada.Wszystko z pasztetem,albo tak proste i oczywiste przepisy jak np.kopytka,frytki...itd.Chyba kazdy to potrafi i nie sadze aby byl to dla kogokolwiek az taki problem aby szukac przepisu.Pozdrawiam
nie chcę nikogo obrazić tylko nie wiem dlaczego kilku użytkowników narzekało na niego że im naubliżał albo obraził i tylko dlatego wyciągnęłam takie wnioski
haha aleś dowcipny tylko dlaczego większość problemów od ciebie się zaczyna?
Anetko nie sadze,ze wiekszosc problemu zaczyna sie od Kazika,jak juz tu napisalam chyba ze 2 razy,kazdy ma prawo do wyrazenia swojej opini,tylko wazne jest zeby inni nie odbierali tego jako atak na swoja osobe,bo napewno nik tutaj nikogo nie chce obrazac i wywolywac zupelnie niepotrzebnych klotni
Napijmy sie po jednym,a napewno wroci mila atmosfera
Mam dosc glupich przepisow
Obserwuj wątek!!)
Mozesz jaśniej?
Nie widzę przyczyny dla której mi docinasz, chcesz wywołać awanture, daj sobie spokój i napisz otwarcie:
Kazik s&&&%%$$**j z GOTUJMY.
W Twojej fotce mniej widzę dowcipu i nie krytykowałm jej, na P.W. nie pisałem bo znów przypisze mi się jakieś chamstwo.
Docinać mi w sposób niewybredny to sprawia Tobie (i nie tylko) przyjemność ale jak odpowiem tą samą miarką to wtedy jestem %$#&$"&*#
Naprawdę jestem takim sk&&%%$$#**#m i %%%$#$#@* .
Do czego chcesz Ty i inni doprowadzić, żebym powiesił się, czy tylko odszedł z GOTUJMY!
Odp: Mam dosc glupich przepisow
lalunia
madzia19795
madzia19795
Persik
Odp: Odp: Mam dosc glupich przepisow
kinga
Anetko nie sadze,ze wiekszosc problemu zaczyna sie od Kazika,jak juz tu napisalam chyba ze 2 razy,kazdy ma prawo do wyrazenia swojej opini,tylko wazne jest zeby inni nie odbierali tego jako atak na swoja osobe,bo napewno nik tutaj nikogo nie chce obrazac i wywolywac zupelnie niepotrzebnych klotni
Napijmy sie po jednym,a napewno wroci mila atmosfera
kinga
Zgadzam sie i podpisuje pod tym dwoma rekami
Bo przeciez nie o to tu chodzi,zeby sobie przykrosci robic,tylko zeby bylo milo
Sarenka
kinga
Sarenka